Strojna oprema
24.08.2006 10:31

Deli z drugimi:

Share

Canonovi tiskalniki bogatejši za serijo i-SENSYS

Canon je predstavil novo blagovno znamko i-SENSYS, namenjeno zahtevnim malim podjetjem in domačim pisarnam. i-SENSYS predstavljajo hitri in visokokakovostni tiskalniki, katerih odlika je enostavna uporaba, ki omogoča nemoteno delo. Med novimi napravami so večfunkcijski tiskalniki i-SENSYS MF4150, MF4140, MF4120 ter laserska tiskalnika i-SENSYS LBP5300 in LBP3300. Vse naprave uporabljajo Canonove edinstvene tehnologije, ki zagotavljajo visokokakovosten izpis, obenem pa ne povzročajo hrupa in so okolju prijazne.

“Odslej bo i-SENSYS sinonim za vse Canonove laserske izdelke, saj v visokokakovostnih napravah za mala podjetja združuje vse Canonove ključne tehnologije,” je ob predstavitvi dejal Mogens Jensen, direktor oddelka Canon Consumer Imaging Europe. “Z napravami i-SENSYS potrjujemo Canonovo predanost trgu ter predstavljamo nove črno-bele in barvne laserske tiskalnike, večfunkcijske naprave ter fakse kot celovito pisarniško rešitev.”

Nova serija izdelkov i-SENSYS prinaša domačim pisarnam ter malim podjetjem kompaktne in enostavne izdelke, ki učinkovito delujejo v katerem koli pisarniškem okolju. Odlikujejo jih visokokakovosten tisk in dvostransko tiskanje. Enostavno vzdrževanje zagotavlja Canonova kartuša “vse v enem”, tehnologija fiksiranja na zahtevo (On-demand Fixing) pa skrajšuje zagonski čas in zmanjšuje porabo energije. Poleg tega tonerja EF (Energy-saving Fine) in S (Spherical) uporabnikom zagotavljata največjo kakovost Canonovih preizkušenih tehnologij.

Večfunkcijski tiskalniki i-SENSYS
Novi laserski večfunkcijski tiskalniki i-SENSYS MF4150, MF4140 in MF4120 omogočajo tiskanje, kopiranje in faksiranje (samo MF4150 in MF4140) ter optično branje v barvah z ločljivostjo 9600×9600 točk na palec (izboljšana ločljivost). Odlikuje jih obojestransko tiskanje, hitrost tiskanja 20 strani na minuto in ogrevalni čas 9 sekund. Prvo kopijo lahko naredijo v samo 9,6 sekunde.

Lastnosti večfuncijskih tiskalnikov so:
” tiskanje s hitrostjo 20 strani na minuto, ogrevalni čas 9 sekund
” samodejno obojestransko tiskanje
” samodejni podajalnik papirja (i-SENSYS MF4150)
” kompaktna zasnova
” kartuša “vse v enem”
” tiskanje, kopiranje, faksiranje (samo i-SENSYS MF4150, MF4140), optično branje

Enofunkcijska laserska tiskalnika i-SENSYS
Nova laserska tiskalnika i-SENSYS – barvni LBP5300 in črno-beli LBP3300 – odlikujejo tiskanje z visoko hitrostjo 21 strani na minuto, vgrajena omrežna podpora ter obojestransko tiskanje. Oba tiskalnika sta kompaktno zasnovana in enostavna za uporabo, z njima pa namerava Canon utrditi svojo ponudbo visokokakovostnih tiskalnikov, namenjenih malim podjetjem in domačim pisarnam.

Lastnosti tiskalnika i-SENSYS LBP5300:
” hitrost tiskanja 21 črno-belih in barvnih strani na minuto
” ločljivost tiska 9600×600 točk na palec (izboljšana ločljivost)
” barvna tehnologija CAPT (Canon Advanced Printing Technology)
” tehnologija barvnega fiksiranja na zahtevo
” omogočeno dvostransko tiskanje
” omrežna povezljivost
” dodaten podajalnik za 500 listov
” štiri barvne kartuše “vse v enem”

Lastnosti tiskalnika i-SENSYS LBP3300:
” hitrost tiskanja 21 črno-belih strani na minuto
” ločljivost tiska 2400×600 točk na palec (izboljšana ločljivost)
” podpora jezikom PCL5e, PCL6 in Canon UFRII
” tehnologija fiksiranja na zahtevo
” dodaten podajalnik za 250 listov
” omogočeno dvostransko tiskanje
” omrežna povezljivost
” kartuša “vse v enem”

LBP5300 je nov model barvnega laserskega tiskalnika pod blagovno znamko i-SENSYS, LBP3300 pa razširja nabor črno-belih laserskih tiskalnikov. Ne glede na to, ali tiska v barvah ali črno-belo, je LBP5300 izjemno hiter z izpisom 21 strani na minuto, i-SENSYS LBP3300 pa ima enako zmogljivost pri črno-belem tisku. Tiskalnika uspešno skrajšujeta laserskim napravam pogosto očitan dolg ogrevalni čas, saj LBP5300 prvo stran natisne že po 10,1 sekunde, LBP3300 pa že po 9 sekundah.

i-SENSYS in okolje
Canon z napravami i-SENSYS poglablja svojo skrb za okolje. Vse naprave so opremljene s kartušami “vse v enem”, ki jih Canon reciklira v okviru svojega lastnega programa. Tiskalniki ne oddajajo ozonu škodljivih snovi, delujejo tiho in porabijo manj energije kot običajni laserski tiskalniki.


Prijavi napako v članku