Tiskalniki in skenerji
18.07.2012 15:21

Deli z drugimi:

Share

Canon predstavlja namizni optični bralnik

Canon Europe je predstavil imageFORMULA DR-C130, vsestranski in kompakten namizni optični bralnik dokumentov, opremljen s celovito programsko opremo za profesionalno skeniranje dokumentov.
Canon Europe je predstavil imageFORMULA DR-C130, vsestranski in kompakten namizni optični bralnik dokumentov, opremljen s celovito programsko opremo za profesionalno skeniranje dokumentov.

Canon Europe je predstavil imageFORMULA DR-C130, vsestranski in kompakten namizni optični bralnik dokumentov, opremljen s celovito programsko opremo za profesionalno skeniranje dokumentov in visokokavostno obdelavo.

Gre za najnovejšo napravo v seriji Canonovih namiznih optičnih bralnikov imageFORMULA, ki ponuja uporabnikom prijazno in zanesljivo izkušnjo skeniranja, vsestransko programsko opremo, vključno z enostavno povezljivostjo s storitvami v oblaku ter produkcijskimi hitrostmi skeniranja do 30 strani na minuto/60 slik na minuto.

Nov namizni bralnik je izredno enostaven za uporabo in je opremljen s celovitim naborom profesionalne programske opreme, ki omogoča učinkovitejše skeniranje in obdelavo dokumentov. Priložena programska oprema vključuje CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office, BizCard, PaperPort, OmniPage in Kofax VRS. Vtičniki za povezovanje s storitvami v oblaku, kot so Microsoft SharePoint, Evernote in Google Docs, so integrirani, uporabnikom pa omogočajo enostavno in hitro shranjevanje dokumentov v oblak in dostop do njih kjerkoli na svetu. DR-C130 poleg tega omogoča namestitev krmilnikov delovanja, ki podpirajo neposredno komunikacijo z orodji EMC Captiva Cloud Toolkit1. S tem imajo razvijalci programske opreme možnost izdelati spletne aplikacije za skeniranje.

Za zagotavljanje pravilnega in natančnega zajemanja dokumentov ima DR-C130 različne napredne možnosti obdelave slike, med njimi tudi samodejno zaznavanje barv, prepoznavanje smeri teksta ter večkanalno obdelavo, ki podpira dvojni izhodni tok podatkov za povečano učinkovitost in prihranek stroškov.

Z robustnim podajalnikom DR-C130 zagotavlja zanesljivo istočasno skeniranje različnih tipov dokumentov, kot so debelejše kartice in osebne izkaznice, ter do 3 metre dolge dokumente. Naprava je opremljena z nadzvočnim zaznavanjem dvojnega podajanja, ki zagotavlja, da so obdelani vsi dokumenti v paketu. Funkcija sprostitve dvojnega podajanja lahko prihrani dragocen čas pri skeniranju, še posebej, če do napake pride pri skeniranju kuvert ali dokumentov z nalepkami. V takšnih primerih lahko uporabnik s klikom na miški ignorira opozorilo o napaki in nadaljuje s skeniranjem.

imageFORMULA DR-C130 bo na voljo v Canonovih prodajalnah in pri Canonovih partnerjih po vsej Evropi v juliju 2012.

Vas zanima več iz te teme?
optični bralniki

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

shopi.eu, PAB d.o.o.

Kranjska cesta 14, 4202 Naklo, Tel: 04 257 51 50
Podjetje se ukvarja z zastopanjem in prodajo tujih blagovnih znamk. Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več