Programska oprema
08.06.2006 13:07
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

BS.Player 2.0

Družba Webteh, d. o. o., je skupaj s podjetjem Infiniti MRM, d. o. o., razvila novo, sodobnejšo različico enega izmed najbolj priljubljenih multimedijskih predvajalnikov na svetu. Tudi ena najuspešnejših in najbolj znanih slovenskih rock skupin, Siddharta, je za BS.Player 2.0 priredila refren skladbe “Plastika”, ki se nahaja na nedavno izdani plošči “Petrolea”.

BS.Player uporablja več kot 60 milijonov uporabnikov po vsem svetu, program je preveden v 90 jezikov in opremljen s pravo zakladnico možnosti za upravljanje podnapisov, ki omogočajo ogled posameznih multimedijskih datotek v mnogih svetovnih jezikih. BS.Player 2.0 je najboljše orodje za upravljanje in predvajanje vsebin; od videa, glasbe, tv in radijskih programov (klasičnih in internetnih), teleteksta, pod- in webcastov ter live-streamingov, namestijo pa si ga lahko tudi uporabniki z manj zmogljivim procesorjem in brez težav uživajo ob kakovostni sliki in zvoku.

BS.Player 2.0 ostaja enostaven za uporabo, tehnološko dovršen, tokratna posebnost pa je tudi revolucionarna podoba, ki združuje sodobna načela oblikovanja in je uporabniku prijaznejša. Nova različica ne služi le predvajanju, temveč, v kombinaciji z multimedijsko knjižnico BS.MediaLibrary, tudi urejanju multimedijskih vsebin, ki se nahajajo na trdem disku vašega računalnika. Med nekaj bistvenih funkcij, ki jih omogoča t. i. pametna oblika nove različice predvajalnika, sodijo prilagodljivost velikosti okna za filme, večjezičnost, sprememba ločljivosti, zamrznitev slike, podpora AVI datoteki, podpora vključenim podnapisom/poglavjem, podpora za zunanjo avdio datoteko, podpora digitalnemu izhodu za AC3 datoteke, INI datoteke, različni načini predvajanja in še kaj.


Prijavi napako v članku