Življenjski slog
20.05.2022 12:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžični sesalnik Deerma VC25 za dobrih 60 €: ko sesanje postane priljubljeno opravilo

Ste se tudi vi že zalotili, s kakšno nejevoljo se lotevate sesanja stanovanja – tega nujenga in nepriljubljenega opravila. A s primerno opremo lahko sesanje naredite znosno, morda pa boste v njem celo uživali.
Brezžični sesalnik Deerma VC25 ima na voljo več nastavkov za sesanje, njihova menjava pa je sila preprosta.
Brezžični sesalnik Deerma VC25 ima na voljo več nastavkov za sesanje, njihova menjava pa je sila preprosta.

Prva ovira, za katero priporočamo, da se je rešite, so kabli. Z brezžičnim sesalnikom Deerma VC25 je to zlahka uresničljivo. Z obiskom spletne strani Tomtop ste že na pol poti k uresničitvi tega, da bo sesanje pri vaši hiši postalo enostavno opravilo, ki se ga nihče od družinskih članov ne bo več otepal.

Izdelek si oglejte na TEJ POVEZAVI. Tokrat so ceno res močno oklestili in je lahko vaš že za 61,94 €.

Na voljo je več nastavkov za sesanje, njihova menjava pa je sila preprosta. Sesalnik Deerma VC25 lahko tako prilagodite za sesanje parketa, keramike, laminata ali celo avtomobila.

Motor in baterija brezžičnega ročnega sesalnika Deerma VC25 sta postavljena v obliki črke H, kar omogoča boljši oprijem in lažje sesanje. Zrak po sesanju bo ostal čist zahvaljujoč dvema filtroma, s katerima so napravo opremili.

Proizvajalec zagotavlja, da boste dom lahko posesali z enim polnjenjem. S hitrim magnetskim polnjenjem lahko baterijo (2200mAh) napolnite v treh urah. Tudi posodica za prah je s prostornino 0,7 litra dovolj velika za večkratno čiščenje.

Brezžični ročni sesalnik Deerma VC25 lahko do razprodaje zaloge dobite po akcijski ceni 61,94 € na TEJ POVEZAVI. Spletni prodajalec Tomtop vam izdelek pošlje iz skladišča v Nemčiji, zato ga boste prejeli hitro, poleg tega pa tudi brez dodatnih carinskih dajatev.

Dodano 22. 5. 2022: Zaradi velikega povpraševanja je zaloga sesalnikov po navedeni ceni pošla. V uredništvu preverjamo, ali bodo po znižani ceni v kratkem še na voljo. Bralcem priporočamo, da čez kakšen dan preverijo, če so se zaloge obnovile.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžični sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

Suhozemni terminal Sežana d.o.o.

Partizanska cesta 109, 6210 Sežana, Tel: 05 7390 100
Telekomunikacijske storitve so pomembno orodje tako za posameznika kot za podjetja, saj zagotavljajo učinkovito komunikacijo in možnost vzdrževanja visokih poslovnih standardov. ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več