Računalništvo, telefonija
18.11.2020 07:55
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezžični polnilec Xiaomi še nikoli tako poceni

Brezžični polnilec Xiaomi nudi kar 55 vatov moči brezžičnega polnjenja.
Brezžični polnilec Xiaomi nudi kar 55 vatov moči brezžičnega polnjenja.

Ker so pametni telefoni danes med najbolj »obremenjenimi« napravami, to pomeni, da za delovanje potrebujejo kar precej energije. Z njimi namreč brskamo po spletu, na njih gledamo videe, igramo igre, z njimi urejamo dokumente, fotografiramo, snemamo, poslušamo glasbo in podobno. To seveda terja tudi avtonomijo baterije, saj bolj kot so v naših dlaneh, hitreje se baterija prazni. V trenutkih, ko baterija začne pojenjati, pa še kako prav pride hiter in priročen način polnjenja. Zlasti, če se vam mudi kam na pot, kjer ni električnih vtičnic. V zadnjem času zato vse bolj priljubljeni postajajo priročni brezžični polnilci, na katere svoj telefon le položite in se že polnijo.

Če pa še nimate svojega brezžičnega polnilca, imamo dobro novico za vas. Spletna prodajalna Cafago je namreč pripravila akcijsko prodajo brezžičnega polnilca Xiaomi 55W Wireless Charger, in sicer na TEJ POVEZAVI. Polnilec ni od muh, saj je dovolj močan, da lahko z njim polnimo tudi zmogljivejše pametne mobilne telefone, kot so Samsung, Xiaomi, Apple in še mnogo drugih. Zanimiv izdelek je seveda združljiv z vsemi mobilnimi napravami, ki podpirajo brezžični standard polnjenja Qi, ta pa je na srečo med proizvajalci zelo razširjen.

Več informacij o nadvse zanimivem brezžičnem polnilcu Xiaomi 55W Wireless Charger je na voljo na TEJ POVEZAVI. Na srečo ta brezžični polnilec ni pretirano drag, saj je v akcijski prodaji dosegljiv že za zgolj 27,99 evrov. Z nakupom pa nikakor ne gre odlašati, saj akcijska prodaja brezžičnega polnilca Xiaomi 55W Wireless Charger traja le do konca novembra. Stroški pošiljanja so brezplačni (free shipping).

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku