Življenjski slog
26.01.2022 14:41
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezstični termometer in pulzni oksimeter že za manj kot 15 evrov

Z začetkom pandemije se je povečalo povpraševanje za nekatere ključne izdelke: računalniki za delo in šolo na daljavo, domače naprave za fitnes in naprave za spremljanje zdravja, vključno z nosljivimi napravami (ure in zapestnice) in klasičnimi napravami, kot sta termometer in oksimeter. Prav slednja bi morala spadati pod osnovno opremo vsakega gospodinjstva, tudi v nepandemskih obdobjih. Termometer je že sedaj prisoten v skoraj vsakem gospodinjstvu, saj je priročno orodje za prepoznavanje prvih simptomov gripe, prehlada in sedaj tudi covida. Namesto klasičnega termometra, ki potrebuje stik s kožno, so trenutno priljubljeni brezstični termometri. Oksimeter je pridobil na priljubljenosti predvsem zaradi covid pandemije, ker so uporabniki želeli redno spremljati svoj nivo kisika v krvi. Na spletu oziroma pri spletnem prodajalcu TomTop smo zasledili ugoden paket dva v enem. Na TEJ POVEZAVI boste za ugodnih 11,63 evrov dobili tako brezstični termometer kot tudi oksimeter.

Infrardeči brezstični termometer

Brezstični termometer UX-A-02 uporablja infrardeči senzor za varno in hitro meritev telesne temperature. Zaradi kompaktne velikosti lahko brezstični termometer pospravite kamor koli, lahko pa ga imate tudi pri roki, kadar ste na poti ali v pisarni. Na voljo je zaslon visoke ločljivosti in visoko občutljiva temperaturna sonda. Merjenje je natančno in predvsem odzivno. Meritev telesne temperature lahko izvedete na razdalji do 3 centimetrov, kontakt s kožo ni potreben. Zaslon se glede na meritev osvetli v treh barvah: zelena (32℃-37,2℃), rumena (37,3℃-38℃) in rdeča (38,1℃-42,9℃). S klikom na gumb lahko preklapljate med različnimi nastavitvami in načini merjenja. Vgrajena je tudi funkcija za samodejni izklop ob mirovanju naprave.

Pulzni oksimeter

Pulzni oksimeter je opremljen z barvnim LED zaslonom, ki prikazuje številne informacije o stanju kisika v telesu:

  • Nasičenost krvi s kisikom ali SpO2 raven: prikazuje odstotek hemoglobina, ki prenaša kisik v krvi. Normalna raven je 95 % ali več. V tem načinu oksimeter porabi izredno malo energije in ga imate lahko priklopljenega neprekinjeno tudi 24 ur.
  • Prikaz razpona vrednosti kisika v krvi: 70-100 %, razpon srčne utripa od 30-240 utripov na minuto.

Oksimeter je izredno natančen in odziven. Rezultati so na voljo v 10 sekundah ali manj. Uporaba je prav tako izredno preprosta. Vstavite prst in počakajte, da pulzni oksimeter opravi svojo meritev.

Če potrebujete oziroma iščete ugodno ponudbo za obe napravi za spremljanje vašega zdravja, potem obiščite TO POVEZAVO. Spletni prodajalec vam termometer in oksimeter pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
zdravje

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več