Računalništvo, telefonija
07.02.2014 14:55
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni brezžični zvočnik Bose SoundLink Bluetooth Speaker III

Nova generacija brezžičnih zvočnikov Bluetooth
Prenovljeni brezžični zvočnik Bose SoundLink Bluetooth Speaker III
Prenovljeni brezžični zvočnik Bose SoundLink Bluetooth Speaker III

Eden izmed najbolj priljubljenih (v smislu prodaje) proizvajalcev brezžičnih zvočnikov, Bose, je pred kratkim razkril svoj novi design v seriji Bose SoundLink Bluetooth. Če ste ljubitelj glasbe ali pa vas le nervirajo prepletene žice, je to morda stvar za vas.

Bose SoundLink Bluetooth Speaker III je predhodnima generacijama podoben po velikosti, vendar pa naj bi spremembe v zasnovi prinesle izboljšano življenjsko dobo baterije, izboljšano kvaliteto in povišano jakost zvoka.

Zvočnik SoundLink III tehta , njegove mere pa so 12,5 x 25,5 x 5 cm (višina, dolžina, širina). Starejša generacija zvočnikov, ki je izšla leta 2011, je nudila okrog 8 ur delovanja, SoundLink III pa naj bi se ponašal z izboljšanimi 14 urami.

Pri podjetju Bose pa tudi pravijo, da nova generacija predhodnike prekaša po zvoku. Z novimi izboljšanimi komponentami in novim algoritmom za procesiranje digitalnega signala naj bi novi zvočnik proizvedel več decibelov ter kljub temu ohranil uravnotežen in naraven zvok ob povišani jakosti.

Bose je izdelek že postavil na police, njegova cena pa se v ZDA giblje okoli 300 dolarjev.


Prijavi napako v članku