Računalništvo, telefonija
17.07.2014 11:56

Deli z drugimi:

Share

Bluetooth zvočnik Xplore

Tehnologija je danes tam, kjer smo mi. In mi gremo te dni na dopust. Kamorkoli že greste, ne pozabite vzeti s seboj svojih najljubših zabavno-tehnoloških igračk. Spodaj si oglejte nekaj izdelkov Xplore, ki enostavno morajo z vami na dopust.
Zvočnik Bluetooth Xplore Sound Station XP832
Zvočnik Bluetooth Xplore Sound Station XP832

Glasba paše poleg česarkoli že, če smo na vrhu hriba ali na plaži, v družbi prijateljev ali čisto sami, nekaj mora igrati v ozadju, da je trenutek popoln. Vsi telefoni, tudi Atheros XP7501, so sicer že opremljeni z zvočniki, vendar jim navadno zmanjka moči, ko gre za predvajanje na prostem.

Tukaj pride v poštev prenosni mobilni zvočnik Bluetooh Xplore Sound Station XP832. Razveselilo vas bo dejstvo, da zadeva predvaja zvok tudi, ko je vaš mobilnik oddaljen do 10 metrov, kar pomeni, da če imate bungalov na plaži, vam torej telefona niti poleg ni treba jemati. 3-ohmski upornež je močan 2 x 4,5 vata, kar bo za vsakdanje predvajanje na prostem povsem dovolj.

Zvočnik lahko sicer uporabljate tudi kot računalniški zvočnik s priklopom USB, kakor tudi napravo polnimo. Naj omenimo še, da lahko zvočnika uporabljate tudi kot zunanji disk, kadar je vanj vstavljena kartica microSD. To pomeni, da glasbo lahko neposredno kopirate z računalnika na zvočnik s kablom USB. Mali všečnež, ki pride v gumijastem ohišju različnih barv, predvaja tudi frekvence FM, nanj pa se lahko priklopite s pomočjo klasičnega 3,5-milimetrskega vhoda.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri shopi.eu, PAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

OTEL d.o.o.

Klavčičeva ulica 12, 1241 Kamnik, Tel: 041 505 323