Igre
08.07.2013 10:42

Deli z drugimi:

Share

AVADirect CLEVO P375SM: Brezkompromisni igričarski prenosnik!

Podjetje AVADirect je s pripravo prenosnika Clevo P375SM razveselilo marsikaterega igričarja, saj mu ne zmanjka ne procesorske ne grafične moči niti pri najzahtevnejših nalogah. Zato ne preseneča, da je za vstopno različico izjemno zmogljivega prenosnika v ZDA potrebno odšteti kar preračunanih 1.450 evrov.
Ponujeno zmogljivost prenosnega računalnika AVADirect Clevo P375SM bo težko izkoristiti v celoti!
Ponujeno zmogljivost prenosnega računalnika AVADirect Clevo P375SM bo težko izkoristiti v celoti!

Prenosni računalniki namenjeni poganjanju grafično najzahtevnejših računalniških iger gredo vse bolje v prodajo, saj so namizni računalniki med igričaji vse manj priljubljeni. Tokrat se je pri pripravi novega igričarskga prenosnika še posebej izkazalo podjetje AVADirect, saj njihovemu novemu izdelku s prodajno oznako Clevo P375SM ne bo zmanjkalo ne procesorske ne grafične moči niti pri najzahtevnejših nalogah. Inženirji so ga namreč opremili z zmogljivim Intelovim procesorjem Core i7 s procesorskimi sredicami Haswell in grafično kartico Nvidia GeForce GTX 780M oziroma ATI Radeon HD 8970M, pri čemer je na voljo tudi model z dvema vgrajenima grafičnima pogonoma.

Vstopna različica igričarskega prenosnega računalnika AVADirect Clevo P375SM ima na razpolago še sistemski pomnilnik PC3-12800 DDR kapacitete osem gigabajtov in frekvence 1.600 megahercev ter 17,3-palčni (43,9-centimetrski) zaslon LED ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Tu so na voljo še pogon Super Multi DVD±RW, spletna kamera ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk, bralnik prstnih odtisov in osvetljena tipkovnica. Zato ne preseneča, da je za vstopno različico izjemno zmogljivega prenosnika v ZDA potrebno odšteti kar preračunanih 1.450 evrov. Maloprodajna cena novosti niti ni pretirano visoka, saj je za igranje grafično najzahtevnejših iger in posledično izjemno zmogljive strojne opreme pač potrebno seči globlje v žep.


Prijavi napako v članku