Igre
01.08.2011 13:37
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Atari naznanil prihod brezplačnega dodatka igre “Test Drive Unlimited 2”

Test Drive Unlimited 2 z novim filmčkom!
Test Drive Unlimited 2 z novim filmčkom!

Iz studia Eden Games je pravkar prišla sveža novica o novem, brezplačnem, prenosljivem paketu vsebin namenjenem igralcem igre “Test Drive Unlimited 2”. Paket bo sprva izdan za konzolo Xbox 360 in bo ponujal tako novosti kot izboljšave.

Prihajajoči dodatek je Atari poimenoval “Exploration Pack”, v njem pa se za igričarje skriva 20 novih dirkaških izzivov, med katerimi bosta tudi dve novi kategoriji – “Extreme Convoy” in “Timed Convoy”. Na otoku Ibiza se bo prav tako pojavilo 20 novih razbitin, ki bodo ob razkritju igričarjem omogočile ekskluzivni dostop do dveh novih vozil – Lancia Stratos Rallye in Dodge Charger 1969.

In izboljšave? Atari je končno prisluhnil igričarjem in omogočil prodajo avtomobilov, prejetih kot nagrade, povečal nagrade v večigralskih izzivih in dodal možnost »Car Restriction«, s katero se lahko določi najzmogljivejši razred vozil za večigralske dirke. Poleg vsega bo dodatek popravil še nekaj neprijetnih hroščev, kot recimo goljufanje v kazinojih.

»Exploration Pack« bo izdan 16. avgusta za konzolo Xbox 360. Playstation 3 uporabniki bodo deležni dodatka nekoliko kasneje, a založnik ni hotel podati datumov.

Vas zanima več iz te teme?
Atari igre

Prijavi napako v članku