Obvestila podjetij
21.11.2011 10:08
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ASUS ZENBOOK prejel nagrado iF design award

Prenosni računalnik ASUS ZENBOOK je prejel prestižno oblikovalsko nagrado iF desing award 2012. Pri ZENBOOK-u so si torej duška dali predvsem oblikovalci, saj predstavlja vrhunsko eleganco, ki ji bomo težko našli enako na področju računalništva. Oblikovalci so navdih za novo serijo tankih in lahkih prenosnikov iz družine UX črpali v profilu prestižne zapestne ure, saj odprt prenosnik s strani spominja na urina kazalca.
ASUS ZENBOOK je idealna kombinacija elegance in zmogljivosti
ASUS ZENBOOK je idealna kombinacija elegance in zmogljivosti


Umetnost in tehnologija sta pri modelu ASUS ZENBOOK v sožitju. Srebrna zunanjost, ki jo krasi dizajn koncentričnih krogov, je še dopolnjena z izjemno tankimi merami. Prenosnik je v svojem najtanjšem delu debel vsega 0,28 centimetra, največja debelina pa doseže vsega 0,89 centimetra (v zadnjem delu). Zunanje linije najtanjšega ultra-prenosnika na trgu so vitke, določene pa so z merami zaslona – ta meri bodisi 11,6 ali 13,3 palca. Teža prenosnika dosega vsega 1,1 oziroma 1,3 kilograma.

Ohišje prenosnika je izdelano iz brušenega aluminija, ki dodatno izžareva eleganco in varuje notranjost prenosnika pred udarci in padci.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku