Računalništvo, telefonija
18.11.2011 12:12

Deli z drugimi:

Share

Asus predstavil novo serijo matičnih plošč

Nove Asus x79 matične plošče vsebujejo novo Intelovo x79 Express čipovje, ki podpira drugo generacijo Intelovih procesorjev Intel Core i7.
Nove Asus x79 matične plošče vsebujejo novo Intelovo x79 Express čipovje, ki podpira drugo generacijo Intelovih procesorjev Intel Core i7.

Podjetje Asus je predstavilo nove x79 matične plošče, ki zajemajo več različnih serij. Vse matične plošče novo Intelovo x79 Express čipovje, ki podpira drugo generacijo Intelovih procesorjev Intel Core i7. Celotna linija vključuje P9X79 serijo matičnih plošč, ki so uporabniku prijazne in inovacijske. Inženirji in oblikovalci pri Asusu so skušali zagotoviti absolutno natančen nadzor, moč, sistem in BIOS, ki omogoča »navijanje« za najbolj optimizirano računalniško izkušnjo.

Vse matične plošče vsebujejo tudi tehnologijo ASUS dual Intelligent processors 3 z novio DIGI + kontrolo napajanja, ki imajo tri digitalne kontrolnike napetosti na plošči, enega za centralno procesno enoto in dva za pomnilnik DRAM. Rezultat tega je boljša zmogljivost, večja stabilnost in možnost “navijanja”.

Vse nove matične plošče izidejo z multi GPU podporo, vodilom PCI Express3.0 ter to 64GB štiri kanalnega DDR3 pomnilnika.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASUS
Za več informacij so vam na voljo pri ASUS
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASUS? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku