21.10.2010 13:52

Deli z drugimi:

Share

Antibakterijsko ohišje – najboljša zaščita proti MSRA in E.coli

Unitech PA600 MCA zadovoljil JIS Z2801:2000 Test standard
Ohišje ročnega terminala Unitech PA600 Mobile Clinical Assistant (MCA) je izdelano iz antibakterijskega materiala in kot takšno je pripravljeno za razkuževanje. Takšno ohišje omogoča dodatni nivo zaščite proti eksponencialni rasti in širjenju bakterij in mikrobov, ki lahko ogrožajo zdravje bolnikov v medicinskih ustanovah.
Unitech PA600 MCA
Unitech PA600 MCA

Antibakterijsko ohišje je najboljša zaščita proti MSRA in E.coli
Da bi ustrezalo zahtevam standarda JIS Z2801:2000 mora biti ohišje preizkušeno in verificirano z odobrenimi laboratorijskimi testi. Zunanjost ohišja, ki je v stiku z mikrobi mora doseči višjo vrednost od 2.0.
Na testu razmnoževanja “Methicillian-resistant Staphylococcus aureus (MRSA, ali “Staph”)” je Unitechovo antibakterijsko ohišje dobilo oceno 4,8 kar pomeni 99,998% zmanjševanja MSRA akumulacije.
Pri podobnih in tudi drugih testih je Unitechovo antibakterijsko ohišje prejelo oceno 7,20 ali 99,999% odpornosti proti razmnoževanju E. coli.

Pripravljenost za čistilne postopke
Čeprav je antibakterijsko ohišje že dodatno zaščiteno proti razmnoževanju bakterij in mikrobov mora hkrati omogočiti tudi enostavno čiščenje in vzdrževanje same naprave.
Za čiščenje Unitech priporoča uporabo “Sani-Cloth” robčkov ali ostalih podobnih čistil, ki vsebujejo manj kot 75% alkohola. Odsvetuje pa uporabo čistil na bazi belila, ker se lahko stopnja antibakterijske zaščita terminala zmanjšuje zaradi uporabe tovrstnih čistil.

Belo ostaja belo
Uporaba dezinfekcijskih robčkov izboljšuje antibakterijske lastnosti in ohranja doseženi nivo zaščite. Prav tako skrbi za nespremenjeno barvo naprave. Meritev staranja naprave so izvajali več kot osem tednov in v tem času material ohišja ni spremenil barve in tudi ni spokal ob čiščenju z robčki trikrat dnevno.

Če želite izvedeti več kliknite TUKAJ, pošljite nam E-mail ali pokličite 01-256-24-99.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku