Računalništvo, telefonija
Telefonija
18.03.2022 19:03

Deli z drugimi:

Share

Anker MagGo – nova era polnjenja vaših naprav

Ankerjeva dodatna oprema MagGo ponuja prilagodljive rešitve za polnjenje, združljive z MagSafe.

Pred nekaj meseci je Anker predstavil svojo novo linijo “MagGo” dodatkov za polnjenje, ki so združljivi z MagSafe. Čeprav ne podpirajo polnega 15W polnjenja, ki je na voljo z uradnimi dodatki MagSafe in bo omejeno »le« na 7.5W, sicer ponujajo vsestranski nabor možnosti polnjenja za naprave iPhone 12 in iPhone 13. Predvsem je velik plus to, da se naprave lahko polnijo medtem ko jih še vedno lahko brez težav uporabljamo.

Anker MagGo Ring Holder – držalo z magnetnim obročem za telefon

Začeli bomo z najcenejšim in najpreprostejšim, ki pravzaprav ni dodatna oprema za polnjenje. Magnetni nosilec za telefon izkorišča magnete ‌MagSafe‌ na ‌iPhone 12‌ ali 13 (ali združljiv ovitek), da prilepi kovinski obroč na hrbtno stran telefona. Pomislite na to kot na magnetni »popsocket«, s prstanom, ki lahko služi kot mesto, kjer lahko položite prst in vam pomaga bolje držati telefon, lahko pa služi tudi kot stojalo, če želite telefon odložiti na površino v ležeče usmerjenosti za ogled videa, na primer.

Magnetni nosilec ni 100-odstotno varen, zato morate biti previdni, kako telefon držite. Kovinski obroč se zloži v notranjost magneta, tako da ne zavzema veliko prostora, ko ga ne uporabljate, in je dovolj preprost, da ga enostavno pospravite v žep ali torbo. Nosilec bo sicer preprečil, da bi se vaš telefon polnil prek ‌MagSafe‌, zato ga boste morali odstraniti za brezžično polnjenje ali napolniti preko običajnega Lightning kabla.

Anker MagGo Ring Holder je na voljo po ceni je po ceni 15,99 €

Magnetni powerbank Anker MagGo 5000mAh

Ta dodatek je podoben Applovemu powerbanku MagSafe, ki se pritrdi neposredno na zadnjo stran združljivega iPhone-a. Je le nekoliko večji od Applovega powerbanka, saj vsebuje 5000 mAh. Zaradi izgube energije pri brezžičnem polnjenju to ni dovolj za popolno polnjenje mojega iPhona 13 Pro Max, vendar bi morali imeti možnost, da ga popolnoma napolnite za katerega koli od manjših modelov.

Kar resnično razlikuje Ankerjevo baterijo, je vgrajeno stojalo. To je le tanek zavihek, ki bateriji skoraj ne dodaja veliko prostora, vendar se zloži v trikotno obliko, kot je pametni ovitek za iPad, da podpira vaš telefon v pokončni ali ležeči orientaciji. Kljub tankosti je stojalo precej stabilno, saj se le minimalno premika, ko potegnemo po zaslonu telefona.

Magnetna baterija Anker MagSafe je na voljo po ceni 59,99 €

Magnetni brezžični dvostopenjski polnilnik z naklonom – Anker 623 MagGo

Podstavek vsebuje uteži, ki ohranjajo stvari precej stabilne, čeprav se bo stojalo le malo zazibalo, če boste močno potegnili po telefonu. V prijetnem dotiku ima animiran svetlobni obroč okoli spodnjega dela podstavka, ki potrjuje, kdaj se uspešno polni, potem ko telefon položite na podlogo. Fancy, kajne?

Zgornja polnilna ploščica je nastavljiva in ko je v pokončnem položaju oz. ko je odprta, spodaj razkrije dodatno ravno 5W polnilno ploščo, ki jo lahko uporabite za polnjenje slušalk AirPods. Gre za tako kompaktno enoto, kot jo lahko pričakujete glede na zasnovo, glede na to, da mora imeti dovolj mase, da podpira telefon, pritrjen na vrh. Prihaja z Ankerjevim 20W adapterjem PowerPort III Cube in barvno ujemajočim se kablom USB-C dolžine 1.5m, tako da boste imeli vse, kar potrebujete zanj, kar v škatli.

Magnetni brezžični polnilnik z naklonom Anker je po ceni 69,99 €

Anker MagGo Magnetni brezžični polnilnik s prenosnim powerbankom

Magnetni brezžični polnilnik s prenosnim powerbankom je prilagodljiva rešitev, ki ponuja najboljše iz obeh svetov tako kot polnilno stojalo kot prenosna baterija. Polnilna ploščica na tem je pravzaprav magnetna baterija oz. powerbank s kapaciteto 5.000 mAh, ki zdrsne v držalo na delu stojala, tako da jo lahko na mizi ali nočni omarici uporabljate kot tradicionalni fiksni polnilnik, ko pa je čas za odhod, lahko potegnete telefon navzgor in baterija se zadaj še vedno drži telefona preko MagSafe magneta, ter ga polni če je to potrebno.

Baterija se v stojalu polni prek nekaj kontaktnih zatičev, lahko pa se polni tudi neposredno prek USB-C, tako da jo lahko napolnite, ko niste pri stojalu. Medtem ko je na stojalu, lahko prilagodite kot telefona zahvaljujoč ročici na vrhu roke nosilca zadaj.

Podobno kot pri zgoraj omenjenem namiznem stojalu, podstavek tega stojala daje hladen animiran beli sijaj, ko telefon položite na polnilnik in vam tako potrdi, da se uspešno polni. Podstavek ima tudi 5W polnilno ploščico, ki lahko polnijo vaše AirPods. V škatli sta priložena 25-vatni adapter PowerPort III in kabel USB-C.

Magnetni brezžični polnilnik s powerbankom Anker MagGo je na voljo po ceni 119,99 €

Magnetni brezžični avto polnilnik Anker MagGo

Poleg že zgoraj predstavljenih štirih izdelkov iz linije MagGo, je na voljo tudi magnetni brezžični polnilnik za vaš avto. Nameščen je lahko direktno na armaturni plošči in ima nastavljivo roko za namestitev.

Njegova cena 69,99 €

Uradni zastopnik in uvoznik za ANKER je Elkotex d.o.o.

Vsi izdelki pa so že na voljo pri vseh večjih spletnih trgovcih.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
polnilci za telefon

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več