Računalništvo, telefonija
25.02.2012 10:27
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

AmisMobil – več kot mobilna telefonija

Amis vstopil na trg mobilne telefonije.
Amis vstopil na trg mobilne telefonije.

Ljudje smo znani po tem, da vedno hočemo nekaj več. In v svetu mobilne telefonije ta več ponuja AmisMobil, pravzaprav ponuja kar več »večev«. AmisMobil je poskrbel za sožitje stacionarne in mobilne telefonije in sodelovanju s Si.mobilom omogočil brezplačne klice med velikima omrežjema Amisa in Si.mobila.

A to še zdaleč ni vse. AmisMobil uporabniki so vsak mesec deležni tudi 101 MB dodatnega brezplačnega prenosa podatkov v mobilnem omrežju Si.mobil. Pa tudi to še ni vse. Uporabnike AmisMobila čaka več zabave in brezplačnih vsebin, saj lahko do vse spletnih vsebin Amis dostopajo brezplačno in si jih ogledujejo bodisi na mobilnem telefonu ali tablici.

Naročniki storitev AmisMobil lahko tako brezskrbno in brez stroškov kličejo med omrežjema Amis in Si.mobil, izkoriščajo ugodnosti dodatnega podatkovnega prenosa, združujejo širokopasovne in mobilne storitve na enem računu in tudi tako znižajo skupne stroške storitev. Prav tako je uporabnikom na voljo celovita ponudba mobilnih telefonov in naprav.

Dodatno in nadvse uporabno presenečenje pa uporabnike AmisMobila čaka spomladi, ko bo na mobilnih napravah na voljo tudi vrhunska storitev mobilne AmisTV.

Potrebujete dodatne argumente? Še več jih najdete na www.amis.net/mobil. – Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku