Računalništvo, telefonija
09.09.2011 13:23

Deli z drugimi:

Share

Amis Xpert – poslovna telefonija z argumenti

Amis pričenja s trženjem novih in posodobljenih rešitev na področju poslovne telefonije. Amisova poslovna telefonija kot prva v Sloveniji ponuja garancijo na doseganje prihrankov pri prehodu iz klasične telefonije. Gre za sistem združenih komunikacij, s katerim lahko podjetje izkoristi celoten komunikacijski potencial, poveča produktivnost zaposlenih in zniža stroške telefonije. Rešitev na področju poslovne telefonije, ki so jo na Amisu poimenovali Amis Xpert, odlikujejo enostavna uporaba, popoln nadzor ter optimizacijo stroškov, ponuja pa tudi možnost integracije telefonskega sistema z različnimi poslovno-informacijskimi sistemi.
Softphone – omogoča delo izven pisarne.
Softphone – omogoča delo izven pisarne.

Amis Xpert predstavlja tehnološko napredno in celovito storitev IP telefonije za poslovna okolja, saj nadomešča obstoječe telefonske sisteme v obliki telefonskih central ali sistema centrex. Komunikacijski sistem Amis Xpert združuje vse ključne prednosti obeh sistemov in prinaša poslovnim uporabnikom še dodatno kombinacijo naprednih in izjemno uporabnih funkcionalnosti.

Prehod na sistem poslovne telefonije Amis Xpert za poslovne uporabnike pomeni posodobitev telekomunikacijske infrastrukture podjetja, ki omogoča uporabo sodobnih govornih telekomunikacijskih storitev. Amis Xpert tako zagotavlja znižanje skupnih mesečnih stroškov telefonskih pogovorov, naročnin in vzdrževanja.

IP telefonija v primerjavi s klasično telefonijo omogoča visoke prihranke pri klicih v vsa domača fiksna in mobilna omrežja, prihranki so še višji pri klicih v mednarodna omrežja in izredno visoki pri klicih mednarodna mobilna omrežja. Amis kot prvi za poslovno telefonijo nudi tudi tako imenovano garancijo zadovoljstva – uporabnikom, ki zamenjajo klasično telefonijo s sistemom Amis Xpert, jamči najmanj 25 odstotkov nižje stroške komuniciranja. Sicer pa prihranki ob uporabi sistema Amis Xpert lahko dosegajo tudi do 70 odstotkov, odvisno od obstoječe komunikacijske infrastrukture ter potreb in navad uporabnikov. Amis za obračun vseh klicev v vsa omrežja uporablja sekundni obračunski interval, kar pomeni, da naročnik plača natančno toliko govornega prometa, kot ga je dejansko opravil.

Največja dodana vrednost poslovne telefonije Amis Xpert so inovativne telekomunikacijske storitve in funkcionalnosti. Uporabnikom so na voljo napredne storitve upravljanja s faksimilnimi sporočili, povezljivost sistema z vtičnikom za Microsoft Outlook, glasovna pošta ter funkcionalnost klicnega centra. S pomočjo aplikacije, nameščene na računalniku ali pametnem mobilnem telefonu – tako imenovani »Softphone«, je omogočeno klicanje tudi, kadar se uporabnik nahaja izven pisarne. Amis Xpert obvladuje tudi mobilnost zaposlenih, saj omogoča dosegljivost uporabnikov in delo na več različnih lokacijah – na službeni poti, od doma, z drugih lokacij; vse na enotni telefonski številki.

»Poenotene komunikacije ter konvergenca omrežij nam omogočajo ponudbo naprednih in inovativnih storitev. Danes predstavljamo poslovno telefonijo Amis Xpert, ki razen znatnih in zajamčenih prihrankov na področju komuniciranja nudi tudi dvig učinkovitosti zaposlenih. Sistem je grajen modularno in pisan na kožo poslovnim uporabnikom, omogoča združevanje različnih funkcionalnosti in uporabo aplikacij po meri posameznih poslovnih okolij. Poslovnim uporabnikom zagotavljamo tudi največjo možno mero stabilnosti, varnosti, zanesljivosti in neprekinjenega delovanja telefonskih komunikacij ter stalno razpoložljivo strokovno pomoč in podporo,« je povedal Boštjan Košak, direktor družbe Amis.

Prehod na poslovno telefonijo Amis Xpert je hiter in preprost. Vse potrebno za zamenjavo operaterja in vzpostavitev sistema lahko poslovni uporabniki uredijo s pomočjo osebnega svetovalca, ki je naročniku vedno na voljo za vse dodatne informacije, zahteve in naročila. Prehod ne zahteva dodatnih stroškov oziroma nobenih investicij v opremo telefonskega sistema, saj je najem najsodobnejše telekomunikacijske opreme že vštet v mesečno naročnino. V Amisu se zavedajo pomembnosti aktivnih delovnih procesov, zato telefonski sistem Amis Xpert postavijo vzporedno in tako zagotovijo prehod brez izpada delovanja storitev prek obstoječega ponudnika. Po vzpostavitvi storitve pa se v Centru za nadzor omrežja izvaja 24-urni proaktivni nadzor nad delovanjem, s čimer zagotavljajo najvišjo možno stopnjo delovanja vseh Amisovih storitev.

Amis v Mariboru odpira povsem nov demo center za ogled in demonstracijo delovanja telefonskega sistema Amis Xpert. Vsi zainteresirani poslovni uporabniki si bodo lahko ogledali demonstracijo delovanja po predhodnem dogovoru s svetovalcem.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Amis, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Amis, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo Amis

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Amis, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku