Računalništvo, telefonija
09.06.2008 11:54
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

AMIS izboljšuje svojo televizijsko ponudbo

Amis je svojim uporabnikom ponudil storitev Amis Televizija s pomembnimi izboljšavami. Nova TV tehnologija, ki so jo na Amisu testirali in preizkusili, prinaša uporabnikom več novosti in prednosti. Tehnologija MPEG4 se od obstoječe tehnologije MPEG2 bistveno razlikuje, saj ne gre le za izboljšan, temveč za povsem nov način kodiranja in kompresiranja slike.

Amis bo z možnostjo priklopa nove televizije najbolj razveselil tiste uporabnike, ki so bili do sedaj zaradi omejene hitrosti internetne povezave omejeni zgolj na en TV sprejemnik. Nova tehnologija omogoča spremljanje sodobne digitalne TV širšemu krogu uporabnikov, ki bodo od danes naprej imeli možnost priklopa več TV sprejemnikov na isti lokaciji.

Druga novost pa je, da se bodo uporabnikom, ki sedaj zaradi prevelike razdalje od centrale in posledično premajhne pasovne širine niso mogli uporabljati storitve, sedaj možnosti pridobitve sodobnih TV storitev znatno povečale.

Amis bo novost ponudil vsem svojim uporabnikom, tako na svojem lastnem omrežju (DSL in optika), kakor tudi na omrežju Telekoma Slovenije.

Amisova sodobna digitalna televizija ponuja vrsto prednosti, 90 najbolj gledanih TV programov, ponudba zajema še 15 brezplačnih radijskih postaj, bogat nabor žanrov, elektronski programski vodič, možnost oblikovanj poljubnih programov, možnost zaklepanja programov itd. Poleg navedenega uporabniki prejmejo še brezplačno uporabo TV vmesnika in brezplačen elektronski vodič.

Amis Televizija je uporabnikom na voljo v paketu Trojka, ki je med konkurenčnimi ponudniki na trgu še vedno najugodnejši. Uporabniki v okviru paketa, poleg Amisove Televizije, prejmejo še: internetno povezavo do 10 Mb hitrosti, brezplačne klice v vsa slovenska fiksna omrežja 24 ur/dan, brezplačni telefon in brezžični modem.


Prijavi napako v članku