Računalništvo, telefonija
10.05.2006 15:00
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ambasador podjetja Lenovo je Ronaldinho

Športniki, še posebej nogometaši, se še naprej dobro prodajajo.


Ronaldinho v nevsakdanji podobi.

Tokrat poročamo o pričetku sodelovanja med nogometnim klubom Barcelona, pravzaprav njegovim zvezdnikom Ronaldom de Assis Moreirom, bolj znanim pod imenom Ronaldinho Gaucho, in podjetjem Lenovo. Športnik, ki ga je FIFA že drugo leto zapored razglasila za najboljšega nogometaša na svetu, se bo tako preizkusil v novi vlogi ambasadorja podjetja Lenovo. Trenutno igra za NK Barcelona in brazilsko reprezentanco, v kateri bo najverjetneje odigral ključno obrambno vlogo na svetovnem prvenstvu v nogometu, ki se začne 9. junija letos v Nemčiji.

Ronaldinho bo nastopal v svetovnih marketinških kampanjah in promocijskih aktivnostih za nedavno predstavljene prenosnike in namizne računalnike blagovne znamke Lenovo. “Preko inovacij in odličnosti v storitvah za potrošnike Lenovo gradi globalno znamko, za katero verjamemo, da jo bodo potrošniki prepoznali in ji tudi zaupali,” je povedal Milko van Duijl, podpredsednik Lenova EMEA. “NK Barcelona in Ronaldinho se na igrišču vedno trudita izboljšati svojo igro, tudi s pomočjo timskega dela, v čimer se ne razlikujeta od Lenova. V kulturo inovacij in iskanje odličnosti, ki jo predstavlja Ronaldinho, verjamemo namreč tudi mi.”

Podjetje Lenovo je letos prvič sponzoriralo olimpijske igre in tako pričelo krepiti vezi med tehnologijo in športom. S postavitvijo več kot 6.000 računalniških sistemov, ki so podpirali potek zimskih olimpijskih iger v Torinu je Lenovo dokazal, da je pripravljen tekmovati na največjih svetovnih odrih in zadovoljiti najzahtevnejše potrebe svojih kupcev z visoko kakovostnimi izdelki in zanesljivimi storitvami.


Prijavi napako v članku