Programska oprema
09.06.2005 07:09

Deli z drugimi:

Share

Allied Telesyn razvija svojo platformo za integrirani dostop

Allied Telesyn je najavil nov programski paket različice 6.0, ki bo še izboljšal njihovo večstoritveno platformo za integrirani dostop (iMAP). Nadgradnja platforme bo operaterjem in ponudnikom storitev omogočila povečanje prihodkov na uporabnika ter zmanjšanje stroškov.

Nove lastnosti v različici 6.0 dajejo operaterjem možnost znižati naložbene stroške, saj lahko odslej ponudijo telefonijo in širokopasovne storitve na eni sami platformi. Z nadgradnjo bodo prav tako znižali tekoče stroške, saj jim omogoča upravljanje širitve novih storitev na daljavo. Ker platforma podpira ADSL2+ Annex B za trge ISDN, bodo operaterji in ponudniki storitev svojim obstoječim in novim naročnikom lahko ponudili višje hitrosti do 26 Mb/s.

“Naša zavezanost razvoju tehnologije dostopovnih platform je znak predanosti telekomunikacijskemu trgu in našim obstoječim strankam prinaša vso potrebno funkcionalnost, ki jim omogoča postavitev prožnejših ter s storitvami bogatih omrežij Triple Play,” je dejal podpredsednik produktnega marketinga in razvoja pri Allied Telesynu, Philip Yim. “Prihodnji kupci se lahko prepričajo o napredku Allied Telesyna na tem področju, saj postaja resen tekmec v omrežjih Triple Play in FTTx po vsem svetu.”

Večina novih lastnosti v tej različici, kakršna je nosilec širokopasovne zanke, daje naprednim in inovativnim operaterjem možnost, da z Allied Telesynovo platformo iMAP 9000 razširijo širokopasovne storitve naslednje generacije neodvisno od opreme za klasično telefonijo prvotnih operaterjev.


Prijavi napako v članku