Računalništvo, telefonija
21.09.2020 11:36
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Agencija leta je Futura DDB

Veste, katere so najboljše agencije 29. SOF?
Agencija leta je Futura DDB
Agencija leta je Futura DDB

Na 29. SOF so razglasili tudi 10 najboljših agencij. Prvo mesto je prepričljivo osvojila Futura DDB, ki je tako postala agencija leta 2020.

“V preteklih letih se nismo kaj dosti posvečali kreativnim festivalom in smo tudi prijavljali bolj malo del. Zato nas je nagrada agencija leta prijetno presenetila. Sparove mlečne knjige so odmevale že na več festivalih, pred tednom celo na najuglednejšem festivalu v Aziji. Veseli me, da je žirija nagradila projekt, ki se je dotaknil skoraj vseh Slovencev, z izdelkom na edinstven način vstopil v življenje družin in s pravljicami popeljal malčke v miren spanec.
Nagrado agencija leta smo prejeli znova po devetih letih in vesela sem, da smo v vmesnem času polno integrirali zmogljivosti Future in procese prilagodili izzivom današnjega časa. Nagrada je potrditev, da sta največja vrednost agencije kultura podjetja in dolgoročen partnerski odnos z naročniki. In to sta ključni prednosti Future!
Nagrada je za nas tudi tolažba za vse nerealizirane ideje. Za naročnike pa je to primer dobre prakse, ki dokazuje, da natečaji največkrat niso pravi začetek uspešnega sodelovanja ali garancija za uspeh,” je povedala Mija Gačnik Krpič, direktorica Future DDB.


Na drugem mestu je pristala agencija Grey Ljubljana, nato pa so si do 10. mesta sledile AV studio, Pristop, Agencija 101, Renderspace, Bright, Drom agency, Innovatif in Arnoldvuga+.
Prijavi napako v članku