Računalništvo, telefonija
01.07.2016 08:27

Deli z drugimi:

Share

Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem

Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem
Priljubljenost all flash sistemov NetApp raste z vsakim dnem

Prodaja NetApp Flash diskovnih sistemov se strmo dviguje. Zabeležena je veliko večja rast, kot je značilna za trende diskovnih sistemov All-Flash na svetovnemu trgu, ugotavlja analitična hiša IDC Corp.

V zadnjem letu je prodaja narasla za 238,2%, med tem ko je rast na globalnemu trgu ocenjena na 87,4% letno. Sistemi NetApp All-Flash se torej prodajajo 2,7x hitreje od ostalih sistemov, in tako je NetApp na lestvici skočil s 4. mesta na 2. mesto z 22,8% tržnim deležem.

Zahvala gre trem različnim tehnološko naprednim produktnim skupinam: sistemom All-Flash FAS z odlično arhitekturo Scale-Out, diskovnim sistemom EF, ki temeljijo na tehnologiji SANtricity in rešitvi Solid-Fire z eno najbolj dovršenih tehnologij na tem področju. Tehnologije Flash se v sistemih NetApp uvrščajo tudi med hibridne konfiguracije v obliki agregatov SSD, konfiguracije Flash Pool in kot pospeševalniki Flash Cache.

V Sloveniji ima na področju NetApp All-Flash sistmov daleč največ izkušenj podjetje Our Space Appliances d.o.o., ki sisteme implementira in vzdržuje.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več