Igre
23.07.2021 17:00

Deli z drugimi:

Share

Ghost of Tsushima je dobil novo razširitev

Ghost of Tsushima Director's Cut se bo poglobila v Jinovo preteklost in igralcem bolj nazorno predstavila njegove travme, ki smo jih le delno spoznali v originalni igri.
Ghost of Tsushima Director's Cut se bo poglobila v Jinovo preteklost in igralcem bolj nazorno predstavila njegove travme, ki smo jih le delno spoznali v originalni igri.

Ghost of Tsushima Director’s Cut bo raziskal travme glavnega protagonista Jina v »zgodbi o zdravljenju«. Nova razširitev se bo poglobila v Jinovo preteklost in nas peljala nazaj na njegov rodni otok Iki, kjer bo moral zaščititi svoje ljudstvo pred novo grožnjo.

Sony in Sucker Punch sta razkrila nekaj novih podrobnosti o razširitvi in izdala nov napovednik.

Izkušeni pisatelj studia Sucker Punch Patrick Downs je pred kratkim gledalcem predstavil malo ozadja otoka Iki in zgodbo o novi razširitvi igre Ghost of Tsushima. Po prihodu na otok se bomo srečali s tamkajšnjim vladarjem, mongolskim šamanom po imenu Ankhsar Khatun. Khatun je vojskovodja, ki osvaja narode, vendar se zdi, da je tudi duhovni vodja za svoje ljudi. Igralci bodo morali raziskati otok Iki in odkriti način, kako obvarovati Jinovo ljudstvo.

Ta nova zgodba, ki vključuje nove lokacije in misije, se bo poglobila v Jinovo preteklost in igralcem dala boljšo predstavo o travmah, ki so bile v originalni zgodbi le delno prikazane. Downs pojasnjuje, da je razširitev »zgodba o zdravljenju«, kar je po njihovem mnenju zelo primerno za trenutne čase.

Izdaja režiserske različice pride na prodajne police 20. avgusta za PS5 in PS4.

Oglejte si še ostale napovednike prihajajočih iger v letu 2021 in 2022 v naši rubriki Igre.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre napovedi iger


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808