Računalništvo, telefonija
26.03.2013 09:22

Deli z drugimi:

Share

Tamron s 5-letno garancijo za objektive

Tamron Europe v sodelovanju s svojimi evropskimi partnerji s 1. aprilom pod določenimi pogoji uvaja 5-letno garancijo na objektive.
Tamron s 5-letno garancijo za objektive
Tamron s 5-letno garancijo za objektive

Tamron je prepričan v vrhunsko kakovost svojih objektivov, zato bo od 1. aprila 2013 za svoje objektive ponudil 5-letno jamstvo za brezhibno delovanje.

Do podaljšane garancije so upravičeni kupci, ki imajo stalno prebivališče v državi članici Evropski unije, Andori, Gibraltarju, Islandiji, Turčiji ali Ukrajini in so kupili objektiv preko uradne Tamron prodajne mreže v eni izmed naštetih držav, hkrati pa v roku 2 mesecev od nakupa opravili registracijo na 5years.tamron.eu in s tem pridobili certifikat. S tem certifikatom lahko garancijsko popravilo v skladu z garancijskimi pogoji uveljavljate na kateremkoli pooblaščenem servisu v katerikoli izmed naštetih držav.


Do možnosti registracije za 5-letno garancijo so upravičeni kupci, ki so objektiv kupili od 1. januarja 2013. Registacijo bo na spletni strani moč opraviti od 1. aprila naprej.

Podaljšana garancija ni prenosljiva (velja samo za prvega lastnika). Več informacij na 01 2800 804 ali info@besenicar.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem FOTO BESENIČAR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri FOTO BESENIČAR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem FOTO BESENIČAR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več