Digitalizacija
20.12.2012 13:01
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Učinkovito spletno komuniciranje

Kje iskati potencialne stranke, kako jih nagovoriti, katere medijske kanale izbrati ter kako izbrati odlične prodajalce?
Kje iskati potencialne stranke, kako jih nagovoriti, katere medijske kanale izbrati ter kako izbrati odlične prodajalce?

Časi, ko smo na tržnici postavili stojnico in začeli s prodajo, so mimo. Za uspešen marketing in z njim povezano komunikacijo danes poleg klasičnega v ospredje stopa digitalni marketing. Neformalna izobrazba in izkušnje pa so v času digitalnega marketinga ključnega pomena. Nove tehnologije in spremenjene navade potrošnikov posledično spreminjajo klasične oblike tržnega komuniciranja. Kje iskati potencialne stranke, kako jih nagovoriti, katere medijske kanale izbrati ter kako izbrati odlične prodajalce? Vse to so vprašanja, ki predstavljajo ključ do uspeha.

Računalniške novice smo za uspeha željne na kup “zbobnali” vrhunske strokovnjake in vam skupaj pripravili sklop delavnic Učinkovito spletno komuniciranje. Spoznajte zgodbe uspešnih podjetij in marketinških strokovnjakov ter jih že jutri uporabite v praksi!

Sklop delavnic Učinkovito spletno komuniciranje, ki se pričnejo v začetku 2013 (za še bolj uspešno leto!), zajema naslednja vsebinsko zaokrožena področja:

  • Spletno pisanje
  • Optimizacija vsebin (SEO)
  • Mreženje informacij
  • Komuniciranje preko spleta
  • Facebook in ostala družbena omrežja
  • Zmagovalni pristopi v marketing
  • Pravo na spletu
  • Posebnosti IT prodaje
  • Vedenjski stili uporabnikov, kupcev in prodajalcev

>> Število mest je omejeno, zato rezervirajte že danes na www.racunalniske-novice.com/spletno-komuniciranje/.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več