Računalništvo, telefonija
14.07.2011 07:59

Deli z drugimi:

Share

OzelenITev

V novi številki smo med drugimi pogledali kakšno je stanje onesnaženosti Zemlje ter koliko odgovornosti pri tem nosi računalniška tehnologija.
V novi številki smo med drugimi pogledali kakšno je stanje onesnaženosti Zemlje ter koliko odgovornosti pri tem nosi računalniška tehnologija.

Skoraj vsak proizvajalec računalniške opreme se v zadnjih letih postavlja s pridevniki, kot so zeleni, skrb za naravo, odgovornost, trajnostni razvoj itd. Kdo je v resnici zelen, kako smo lahko zeleni tudi uporabniki in kaj vse skupaj pomeni za naravo? Da, tema nove številke Računalniških novic so Zelene tehnologije.


V novi številki smo med drugimi pogledali kakšno je stanje onesnaženosti Zemlje ter koliko odgovornosti pri tem nosi računalniška tehnologija. Sprehodili smo se skozi razne vrste zares zelenih tehnologij ter podali vpogled v alternativne možnosti napajanja prenosnih naprav in alternativne vire električne energije v splošnem. Seveda nismo zapostavili niti zelenih podatkovnih središč in virtualizacije, če pa vas še zanimajo nasveti za učinkovito rabo elektronskih naprav za znižanje porabe energije ter postopki, kako pravilno ravnati z odpadno elektronsko opremo, potem bo nakup nove številke, ki je že v prodaji, nujen.

V novi številki revije vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, opisi iger in igralnih konzol, IT izobraževanja, IT zaposlitveni oglasi, predstavitveni članki slovenskih podjetij in še bi lahko naštevali. Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.
1,49 € – Se splača!

Preko spodnjega obrazca lahko naročite brezplačen ogledni izvod aktualne številke revije Računalniške novice. Vpišite svoje podatke in se prepričajte!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več