Računalništvo, telefonija
Programska oprema
16.10.2024 15:25

Deli z drugimi:

Share

Kako uporabljati Copilota v HR? [webinar]

Ste že slišali za Microsoft Copilot? Gre za napredno AI orodje namenjeno uporabi znotraj Microsoft 365 aplikacij, kot so Word, Excel, Teams... Vabljeni na brezplačen webinar 22.10.2024 o uporabi Copilota v HR.

Kaj je Copilot?

Microsoft Copilot je napredno AI orodje, integrirano v Microsoft 365 aplikacije, ki vam pomaga avtomatizirati ponavljajoče se naloge, ustvarjati vsebine in analizirati podatke. To orodje lahko bistveno izboljša HR procese, od zaposlovanja do razvoja zaposlenih.

Prednosti uporabe

• Povečana produktivnost: 70% uporabnikov pravi, da so izboljšali produktivnost.

• Manj administrativnega dela: 79% uporabnikov pravi, da se jim je zmanjšalo administrativno delo.

• Hitrejše pridobivanje idej: 72% uporabnikov pravi, da hitreje pridejo do idej.

• Prihranek časa: 75% uporabnikov pravi, da jim Copilot prihrani čas pri iskanju informacij.

Z Microsoft Copilotom vam ni potrebno uporabljati drugih AI orodij. Na voljo vam je znotraj M365 aplikacij, z uporabo podatkov samo znotraj vašega podjetja. Seveda vi določite, kaj in komu so na voljo kateri podatki.

Uporaba Copilota v HR

Uporaba Copilota v HR oddelku lahko izboljša zaposlitvene procese z opisi del, povzetki intervjujev, izboljšano pisno komunikacijo s kandidati in učinkovitejšim uvajanjem v delo. Uporabite ga lahko za razvoj natančnih opisov delovnih mest, ustvarjanje jasnih povzetkov intervjujev, prepoznavanje najboljših kandidatov, izboljšanje komunikacije s kandidati ter poenostavitev procesov uvajanja.

Webinar 22.10.2024

Želite izvedeti, kako uporabljati Copilota v HR? Pridružite se nam na brezplačnem webinarju 22.10.2024. Prijavite se!

 

Prvi koraki

Za učinkovito in predvsem varno uporabo Copilota v podjetju je ključna priprava, kdo in katere podatke lahko uporablja, kje je dodana vrednost za podjetje in kako ga uporabljati. Tehnologija je čudovita, a iskreno … odličen IT se začne s pogovorom, tudi o Copilotu. Pokličite nas na 0597 87 142, ali nam pišite na info.si@crayon.com in pomagali vam bomo pri prvih korakih k uspešni vpeljavi Microsoft Copilota v vašem podjetju.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
webinar Copilot

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več