Digitalizacija
Poslovne rešitve
11.10.2024 15:07

Deli z drugimi:

Share

DigiMeet 2024: Digitalni horizonti v luči regulative

Ljubljana, 10. 10. 2024 – Mikrocop vabi na osrednji dogodek leta, DigiMeet 2024, ki bo letos potekal v znamenju skladnosti digitalnega poslovanja in prinaša primere iz prakse in praktične nasvete o skladnem upravljanju digitalnih procesov v podjetju.

Brezplačni spletni dogodek, ki bo potekal od 21. do 24. oktobra, bo v treh srečanjih združil strokovnjake in uporabnike digitalnih rešitev. Predstavili bodo najboljše prakse in praktične nasvete, kako skladno in učinkovito upravljati digitalne procese v podjetjih.

Letošnji DigiMeet bodo zaključili z okroglo mizo Digitalna prihodnost: Umetna inteligenca in regulativni izzivi, na kateri bodo priznani strokovnjaki dr. Blaž Zupan, dr. Maja Bogataj Jančič in Grega Vozel, razpravljali o prihodnosti umetne inteligence v poslovanju ter izzivih, vezanih na zakonodajo. Pogovor bo moderiral Matej Praprotnik, novinar Radia Slovenija.

Program DigiMeet 2024:

Ponedeljek, 21. 10. 2024, 11.00-12.00

Transformacija HR z vidika veljavnosti in dostopnosti digitalnih dokumentov

Sodelujoči: Nataša Centa (Mikrocop), mag. Maja Skorupan (Odvetniška pisarna Senica & partnerji)

Na prvem srečanju bosta gostiteljici raziskali pravne in operativne vidike digitalizacije kadrovskih dokumentov in kako ta prehod omogoča večjo učinkovitost kadrovskih procesov.

Torek, 22. 10. 2024, 11.00-12.00

Digitalno upravljanje pogodb: Regulatorne zahteve in prakse

Sodelujoči: Anton Gazvoda (Mikrocop), Sonja Šrubar Lovšin (OTP banka)

Srečanje bo osredotočeno na skladno upravljanje pogodb in uporabo digitalnih rešitev za učinkovitejše spremljanje in poročanje.

Sreda, 23. 10. 2024, 11.00-12.00

Korak k odličnosti: Vodenje ISO dokumentacije v praksi

Sodelujoči: Miha Škrabar (Mikrocop), Sandra Jerebic (Splošna bolnišnica Jesenice)

Udeleženci bodo spoznali prednosti digitalizacije dokumentacije po ISO standardih, s primerom dobrih praks iz Splošne bolnišnice Jesenice.

Četrtek, 24. 10. 2024, 13.00-14.00

Zaključna okrogla miza: Digitalna prihodnost – Umetna inteligenca in regulativni izzivi

Gosti: dr. Blaž Zupan (UL FRI), dr. Maja Bogataj Jančič (ODIPI), Grega Vozel (Mikrocop)

Okrogla miza bo razpravljala o izzivih in priložnostih, ki jih prinaša umetna inteligenca, ter o regulativnih okvirih, ki bodo vplivali na njeno prihodnost v poslovanju.

Dogodek je odlična priložnost za vsa podjetja, ki želijo ostati v koraku z regulativnimi zahtevami in obenem izkoristiti potencial digitalnih tehnologij. Pridružite se nam na DigiMeet 2024 in odkrijte prihodnost digitalnega poslovanja!

Za več informacij in prijavo na dogodek obiščite spletno stran: https://bit.ly/3MX1lp9

O MIKROCOPU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 46-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 150 ljudi. www.mikrocop.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalizacija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKROCOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKROCOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKROCOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več