Strojna oprema
01.10.2024 14:38

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi z všečno prenosno baterijo, ki vas bo takoj prevzela!

Podjetje Xiaomi je za uporabnike mobilnih naprav pripravilo nadvse zanimivo prenosno baterijo s prodajno oznako Power Bank 25000.
Foto: Xiaomi
Foto: Xiaomi

Podjetje Xiaomi združuje strokovnjake iz številnih vodilnih tehnoloških podjetij, ki skupaj prispevajo k dosegu tega cilja. Najnovejši rezultat tega pa je nadvse zanimiva dodatna mobilna oziroma prenosna baterija. Ta je celo opremljena s tehnologijo hitrega brezžičnega polnjenja in izjemno všečno obliko, ki bo brez večjih težav navdušila tudi najzahtevnejše uporabnike.

Podjetje Xiaomi je za uporabnike pametnih mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih mobilnih naprav pripravilo prenosno baterijo s prodajno oznako Power Bank 25000. Ta lahko shrani do 90,8 vatnih ur električne energije. Ohišje novinca je izdelano iz kakovostnega materiala, izhodna moč polnjenja pa bo vedno prilagojena napravi, ki jo polnimo. Poleg tega je ohišje prenosne baterije Xiaomi Power Bank 25000 izdelano iz prozorne umetne mase, kar daje novincu nadvse všečno in moderno obliko.

Največja električna polnilna moč znaša 212 vatov (pri polnjenju večjega števila združljivih naprav). Tu je na voljo vmesnik USB-C1 moči 140 vatov, USB-C2 moči 45 vatov in USB-A moči do 120 vatov. Prenosna baterija Xiaomi Power Bank 25000 je seveda združljiva z bogato paleto mobilnih naprav, vključno z digitalnimi kamkorderji. Eno polnjenje novosti bo zadoščalo za da bomo pametni mobilni telefon Xiaomi 14 Pro napolnili skoraj 4-krat, iPhone 15 skoraj 5-krat, in MacBook Pro 0,69-krat.

Podjetje Xiaomi je seveda poskrbelo še za vse ustrezne zaščite, zato so skrbi za varnost povsem odveč. Poleg tega podpira bogato paleto polnilnih standardov, kot so PPS, PD 3.1, QC 3.0, Samsung AFC, Apple 2.4A, Huawei FCP in DCP 1.5A. Prenosna baterija Xiaomi Power Bank 25000 je trenutno na voljo v predprodaji na Kitajskem, in sicer za zgolj preračunanih 70 evrov. Trenutno žal še ni podatka o tem, kdaj bo novost na voljo na nakup širom sveta, vključno z evropskim trgom.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,