Življenjski slog
25.07.2024 10:28
Posodobljeno 7 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Robotski sesalnik za vsak kotiček vašega doma

Zavoljo tehnologije, ki nam pomaga pri vsakodnevnih opravilih, lahko danes več časa namenimo stvarem, ki so nam resnično pomembne. Robotski sesalniki in pomivalci tal, kakršen je 360 S8 Plus, nam močno olajšajo čiščenje doma, saj lahko umazanijo posesajo medtem, ko smo mi v službi, na sprehodu ali kjerkoli drugje.
Robotski sesalni tla posesa in pobriše z mokro krpo.
Robotski sesalni tla posesa in pobriše z mokro krpo.

Robotski sesalnik 360 S8 Plus z bazno postajo prinaša novo raven udobja in učinkovitosti.

Prilagajanje sesalne moči

360 S8 Plus se ponaša z maksimalno sesalno močjo 2700Pa. Spopade se z umazanijo, kot so prah, dlake in celo drobni delci na preprogi. Sesalno moč je mogoče prilagoditi prek aplikacije, kar omogoča optimalno čiščenje glede na vrsto površine. Poleg tega senzorji za zaznavanje preprog samodejno povečajo sesalno moč, ko zaznajo preprogo.

4-litrska posoda za praznjenje umazanije

S 360 S8 Plus lahko pozabite na vsakodnevno praznjenje posode za prah. Robotski sesalnik je namreč opremljen z zmogljivim 4-litrskim zbiralnikom prahu v bazni postaji, ki po vsakem čiščenju, ko se sesalnik »parkira« na svoje mesto, učinkovito izprazni njegovo posodico za prah. Tako posodice ni več potrebno prazniti po vsakem , ampak le nekajkrat na leto spraznimo bazno postajo.

2-v-1 sesanje in brisanje

360 S8 Plus ni le sesalnik, temveč tudi učinkovito orodje za mokro brisanje tal. S 300 ml rezervoarjem za vodo omogoča čiščenje površine do 180m2. Tristopenjsko nastavljivo dovajanje vode omogoča prilagoditev glede na vrsto tal, kar preprečuje poškodbe talnih oblog in zagotavlja najbolj učinkovito uporabo na vseh vrstah površin.


Na spletni strani Geekbuying je zdaj robotski sesalnik 360 S8 Plus na voljo za 319 €, za to ceno pa morate v postopku nakupa vpisati kodo: 8SXID25H. Pošljejo vam ga iz evropskega skladišča.


Dolgotrajno delovanje in samodejno polnjenje

S 5000mAh baterijo lahko 360 S8 Plus deluje do 250 minut (v tihem načinu), kar je več kot dovolj za čiščenje večjih prostorov. Ko je baterija prazna, se robotski sesalnik samodejno vrne na bazno postajo, kjer se napolni in pripravi na naslednji cikel čiščenja.

Pametno upravljanje z Botslab aplikacijo

S pomočjo aplikacije Botslab lahko robotski sesalnik 360 S8 Plus upravljate od kjerkoli in kadarkoli. Aplikacija omogoča spremljanje stanja, nastavljanje prepovedanih območij, načrtovanje čiščenja za posamezne prostore ali določene cone ter shranjevanje do treh zemljevidov. Poleg tega je robotski sesalnik združljiv z glasovnimi pomočniki, kot sta Alexa in Google Assistant.

Napredna navigacija

360 S8 Plus za natančno navigacijo uporablja LiDAR tehnologijo. Ustvarja zelo natančne zemljevide, kar omogoča inteligentno premikanje po prostoru in izogibanje oviram. Senzorji proti trkom zaznavajo predmete, tako da se jim lahko učinkovito izogne.

S tem izjemnim robotskim sesalnikom bo vaš dom vedno čist, vi pa boste imeli več časa za stvari, ki jih radi počnete.


Na spletni strani Geekbuying je zdaj robotski sesalnik 360 S8 Plus na voljo za 319 €, za to ceno pa morate v postopku nakupa vpisati kodo: 8SXID25H. Pošljejo vam ga iz evropskega skladišča.



Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Geekbuying.
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki robotski pomivalci tal


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več