Aplikacije in dodatni programi
17.07.2024 09:31
Posodobljeno 2 dneva nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z novim iOS 18 celo do izgubljenih fotografij?

Če gre verjeti najnovejšim spletnim govoricam, bo novi iOS 18 prinesel celo možnost obnove sicer že izgubljenih fotografij.
Foto: Apple
Foto: Apple

Prihajajoči mobilni operacijski sistem iOS 18 podjetja Apple je bil sprva predstavljen v okviru dogodka WWDC 2024. Novost bo razumljivo najprej na voljo za telefone iPhone 15 (in 16, ko bodo ti na voljo za prodajo). Applova inteligenca, ki zajema vse funkcije umetne inteligence, pa naj bi bila sprva na voljo samo za modele Pro in Pro Max, šušlja se celo o morebitni čakalni vrsti.

Novi Apple iOS 18 naj bi prinesel kar nekaj novosti, vključno z umetno inteligenco. Ta možnost ni ravno samostojna funkcija novega sistema iOS 18, ampak nekakšna povezovalna nit, ki bo povezovala različne funkcije. Apple želi, da je v središču vsakodnevne izkušnje – od sestavljanja besedil do ustvarjanja in urejanja fotografij. Zato ne preseneča, da se nam obeta še ena funkcija.

Če gre verjeti najnovejšim spletnim govoricam, bo novi iOS 18 prinesel celo možnost obnove sicer že izgubljenih fotografij. Nova možnost bo na voljo tako za uporabnike pametnih mobilnih telefonov iPhone kot tabličnih računalnikov iPad. Nova možnost bo omogočala obnovitev tako izbrisanih kot poškodovanih fotografij, kar bo seveda prišlo prav številnim uporabnikom.

Funkcija za obnovo fotografij je trenutno še vedno v zgodnji poskusni fazi. Zato še ni zagotovljeno, da bo na voljo tudi v končni različici mobilnega operacijskega sistema iOS 18. Upajmo pa, da se bo to zgodilo, saj gre za izjemno funkcijo, ki se bo brez težav prikupila številnim uporabnikom.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več