Življenjski slog
06.06.2024 19:28
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nov memecoin Base Dawgz zbral že več kot 200.000 $ – Ali je naslednik Brett-a?

Kovanec Base Dawgz ($DAWGZ) je danes začel s predprodajo in je v nekaj minutah zbral že več kot 200.000 dolarjev.

Kovanec $DAWGZ, ki je zelo pričakovana uvedba žetona, izkorišča potencial močne verige Base in magnetno privlačno moč DOGE tematike meme kovancev – sedem od desetih najbolj priljubljenih meme kovancev ima DOGE podobo. 

Poleg tega Base Dawgz ponuja uporabnost „share-to-earn“ in bo pozneje uvedel nagrade za staking..

Čeprav je Base meme kovanec relativno nova veriga, znaša tržna kapitalizacija več kot 2 milijardi dolarjev. 

Base Dawgz ima svoj primarni dom na verigi Base, vendar, kot piše na njegovi spletni strani, je $DAWGZ navdihnjen z „duhom base jumpinga“ in je interoperabilen v več verigah. 

Žeton Base Dawgz se poleg žetona Base nahaja tudi v Ethereumu, Solani, verigi BNB in Avalanche. 

Z žetonom $DAWGZ lahko uporabniki bazo preskakujejo med verigami blokov, s čimer se vlagateljem in uporabnikom več verig odpira veriga blokov Layer 2, ki jo je izumila Coinbase, in tako širi njena privlačnost.

$DAWGZ, katerega cena v 1. fazi predprodaje trenutno znaša le 0,00479 USD, je mogoče kupiti z ETH, SOL, BNB, AVAX in USDT.

Glede na odštevanje na spletni strani je do dviga cene v predprodaji le še šest dni. Predprodajna cena se v vsaki naslednji cenovni stopnji zviša za 5 %, zato se splača kupiti zgodaj.

https://x.com/BaseDawgz/status/1798020060893913476

Cena Base Dawgz bi lahko eksplodirala kot BRETT do 11.902%

Kovanci, kot sta DEGEN in žeton družbenih medijev Friend.tech, so povzročili navdušenje na verigi blokov Base, zlasti prvi je pritegnil pozornost ljubiteljev meme kovancev. Zdaj je Base Dawgz nov kovanec v trendu memecoinov na verigi blokov Base.

Čeprav še ne dosegajo višine meme kovancev WIF, BONK, TRUMP ali BODEN Solana, so skupnosti meme kovancev Base okoli BRETTA, NORMIE in TOSHIJA danes sila, s katero je treba računati.

Tržna kapitalizacija DEGENA se je na Base dvignila na 810 milijonov dolarjev na svojem vrhuncu.

To je primerljivo z novejšim meme kovancem Base $BRETT, ki je 2. junija prodrl v cenovno odkrivanje z novo rekordno tržno kapitalizacijo 1,27 milijarde dolarjev. 

Kovanec $BRETT v času pisanja še vedno trguje na ravneh, ki udobno presegajo 1 milijardo dolarjev tržne vrednosti s ceno 0,1182 dolarja, kar je 22-odstotna rast samo v zadnjih 24 urah.

Ne smemo spregledati tudi $TOSHI, katerega tržna kapitalizacija znaša 211 milijonov dolarjev in ni daleč od vrnitve na najvišjo vrednost vseh časov.

Lahko rečemo, da $DAWGZ debitira na Base v odličnem trenutku, saj so kovanci na Base kot je $BRETT, še vedno v vzponu. Cena $BRETT se je od začetka prodaje marca povečala za 11 902 %, v zadnjih sedmih dneh pa za 66 %. 

Obiščite predprodajo Base Dawgz

Meme kovanec Base Dawgz, ki z deljenjem in zaslužkom ter agilnostjo več verig dodatno krepi kulturni fenomen, ki ga predstavlja Shiba Inu

Člani skupnosti so v središču marketinške strategije Base Dawgz zaradi sistema share-to-earn, ki izplačuje točkovne nagrade za deljenje vsebine, namenjene žetonu $DAWGZ, v družabnih medijih. 

Na domači strani preprosto kliknite na gumb „refer and earn“ ter povežite svojo denarnico, da ustvarite svojo napotitveno povezavo. Vsi, ki bodo priporočili, bodo prejeli 5 % zneska, ki ga bo prispeval referent.

Vsa ustvarjena in deljena vsebina prinaša točke, ki jih lahko zamenjate za žetone $DAWGZ. 

Če želijo udeleženci začeti pridobivati nagrade, bodo morali povezati svoj račun X, da preverijo vsebino v skupni rabi, zahtevajo točke za nagrade XP in jih zamenjajo za žetone $DAWGZ. 

Base Dawgz je pozitiven krog, ki nagrajuje ustvarjalnost skupnosti, ta pa prispeva k rasti skupnosti $DAWGZ in vrednosti žetona.

Petnajst odstotkov celotne zaloge žetonov, ki znaša 8 453 000 000 000, je rezerviranih za nagrade $DAWGZ. Medtem bo 20 % ponudbe žetonov na voljo za nakup v predprodaji, po 20 % za vložke in likvidnost, 15 % bo namenjenih za trženje, 10 % pa za kotiranje.

Pametno pogodbo Base Dawgz je revidiralo podjetje Solid Proof, ki se ukvarja z varnostjo veriženja blokov, kar kaže na strokovnost in varnost projekta.

Poleg tega pogodbe ni mogoče nadgraditi in je v celoti odpovedana, kar pomeni, da ponudbe ni mogoče spremeniti ali v kodo vnesti zadnjih vrat z nepoštenimi nameni. Dovolj je povedati, da pametna pogodba Base Dawgz ne more kovati žetonov.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

Base Dawgz bo glavni žeton na verigi blokov Base, ki hitro dohiteva Solano

Solana je od nikoder postala prevladujoča veriga za lansiranje meme kovancev, toda ali bi lahko bila Base naslednja izhodiščna točka za luštne in smešne meme kovance?

Za razliko od verige Solana, ki je veriga blokov 1. stopnje, je veriga Base 2. stopnje za Ethereum. Protokoli plasti 2 za Ethereum, kot je Base, obstajajo zato, da bi Ethereum postal bolj skalabilen, transakcije pa bi bile hitrejše in cenejše.

Čeprav je bil Base uveden šele avgusta lani, je že dosegel kar 400 transakcij na sekundo, kar je enako kot Solana. Razvijalci obljubljajo še več izboljšav. 

Solana je trdila, da je število transakcij v realnem času na sekundo (tps) do 1000, vendar je večina teh transakcij dejansko neuspešnih. Visoko razmerje neuspešnih transakcij je bilo kritizirano kot dejavnik, ki spodkopava upe Solane, da bo postala zanesljiva tirnica, pripravljena za podjetja, ki želijo sprejeti decentralizirana omrežja.

Base Dawgz bo imel koristi od cenejših pristojbin in zanesljivejše varnosti v bazi

Pri pristojbinah ima Base, ker je na drugem nivoju, ločeno pristojbino za izvedbo, ki je veliko cenejša od pristojbine za zavarovanje. Pristojbina za varnost se plača samo, ko se v verigo Ethereum zapišejo svežnji transakcij.

Čeprav Solanin protokol dokazovanja zgodovine pomeni, da so pristojbine morda cenejše, ima Base prednost, da uporablja bolj decentralizirano in zato varnejšo verigo blokov Ethereum. 

Na drugih temeljnih področjih obstajajo pomembne razlike, ki še dodatno podpirajo potencial za prihodnjo širitev blockchaina Base. 

Medtem ko Solana morda za zdaj še vedno prekaša Base, ko gre za raven transakcij na verigi za 24 ur, in sicer z zelo veliko razliko (4,5 milijona proti 53 milijonom), pa je drugačna zgodba glede vrednosti fiat prenosov iz edinstvenih aktivnih denarnic, ki sodelujejo z decentraliziranimi aplikacijami (dApps). Tu Base po podatkih dappradar potegne 1,76 milijarde dolarjev, kar jo uvršča na peto mesto med vsemi verigami, v primerjavi z 1,1 milijarde dolarjev za Solano.

Metrika edinstvenih aktivnih denarnic odraža sposobnost Base, da izkoristi hitro rastočo bazo uporabnikov podjetja Coinbase, ki je po podatkih, ki jih je podjetje nazadnje sporočilo leta 2022, znašala 110 milijonov uporabnikov po vsem svetu.

Če upoštevamo tudi skupno vrednost, ki je bila zaklenjena (TVL) in je eden od načinov merjenja vrednosti verige, se TVL Base od marca letos povečuje in zdaj znaša 1,7 milijarde dolarjev. 

Največji skok je bil med sredino marca in aprilom, ko se je TVL po podatkih, ki jih je zbrala družba DefiLama, več kot podvojila s 670 na 1,58 milijarde dolarjev. Solanova TVL znaša 4,8 milijarde dolarjev.

Poleg tega je vrednost dnevnega obsega transakcij na Base 320 milijonov dolarjev, kar je resda manj kot polovica Solane, ki znaša 733 milijonov dolarjev, vendar je kljub temu impresivna številka za verigo blokov, staro komaj eno leto.

Vsi ti podatki pomenijo velik plus za verigo Base Dawgz.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

Naslednji $BRETT na Base – Base Dawgz $DAWGZ s potencialnim 100x donosom?

Zgoraj opisani temelji verige so zelo spodbudni znaki, da bi lahko bila baza naslednja priljubljena veriga za vse meme kovance. Kot stranski produkt pa bi lahko naraščanje števila transakcij z meme kovanci v verigi spodbudilo širše sprejetje verige Base, saj dokazuje njeno splošno robustnost.

Vse to kaže, da je Base Dawgz v veliki meri meme kovanec na pravem mestu ob pravem času. Podobno kot pri $BRETT bi se lahko tudi pri $DAWGZ pričakovala 100-kratna donosnost naložbe.

Hitro rastoča veriga, ki postaja vse bolj priljubljena pri trgovcih z meme kovanci, donosne nagrade za delnice, pasivni dohodek od vložkov in prevlada fenomena Shiba Inu na vrhu lestvice meme kovancev pomenijo, da so vse zvezde postavljene v vrsto za eksploziven zagon kovanca $DAWGZ.

Obiščite predprodajo Base Dawgz


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več