Avtomoto
Življenjski slog
11.01.2024 12:30
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

E-skiro Navee N40 znižan na 214 €

Ali ste pripravljeni na avanturo, ki ne samo, da vas popelje od točke A do točke B, ampak to naredi z izjemnim slogom in zabavo? E-skiroji niso samo prevozno sredstvo; so vaš novi najboljši prijatelj na kolesih, ki vas zvesto čaka, da skupaj odkrijeta skrite kotičke vašega mesta.

Na spletni strani www.tomtop.com boste našli e-skiro Navee N40, ki je trenutno znižano na 232,65 € z uporabo promocijske kode FFP4887. Če boste plačali s Paypalom, boste dobili dodaten popust. V tem primeru je cena 214,35 €.

E-skiro poganja zmogljiv brezkrtačni 350 W motor, ki dovoljuje največjo hitrost do 25 kilometrov na uro in premagovanje naklonov do 20°, če le niso predolgi. Vgrajena litijeva baterija zagotavlja do 40 kilometrov dosega z enim polnjenjem in pri optimalnih pogojih. Kot vedno v praksi upoštevajte, da lahko pride do odstopanja glede na cestne razmere, vremenske pogoje, teža voznika in podobno.

Ker e-skiro nima vzmetenja (nič presenetljivega za to ceno), bodo za udobje med vožnjo skrbele 10-palčne pnevmatike, napolnjene z zrakom. Luknje, robniki, makadamske ceste … Dokler ne boste namerno zapeljali čez kakšno gromozansko luknjo, se boste peljali udobno in varno.

Navee N40 ima dva načina hitrosti, 25 km/h in 15 km/h, med katerima lahko preklapljate z enim klikom. N40 uporablja dvojni zavorni sistem kolutne zavore in električne zavore, kar pomeni, da je zavorna pot kratka tudi pri najvišji hitrosti. Okvir iz aluminijeve zlitine zagotavlja robustnost in nosilnost do 100 kilogramov.

Na krmilu se nahaja LED armaturna plošča, ki prikazuje vse potrebne podatke o vožnji. Na voljo je tudi aplikacija, vendar prikazuje podobne informacije, katere najdete tudi na LED zaslonu.

Električni skiro je tudi zložljivo in ga lahko pospravite v (skoraj) vse manjše in večje avtomobile. Za še več informacij kliknite TUKAJ. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več