Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
24.10.2023 09:00

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil nove napredne funkcije v rešitvi Active Insight

Synology je predstavil pomembno posodobitev oblačne platforme za spremljanje Active Insight. Posodobitev je namenjena ponudnikom upravljanih sistemov (MSP) in velikim poslovnim odjemalcem; prinaša bolj enostaven vmesnik, funkcionalnosti za zaznavanje izsiljevalske programske opreme ter poenostavljeno strukturo cen. Vse te spremembe so zasnovane z namenom izboljšanja spremljanja in upravljanja obsežnih implementacij.

Hanna Yeh, produktna vodja za Active Insight, je poudarila izzive, s katerimi se soočajo IT ekipe pri obvladovanju morebitnih težav z zmogljivostjo in varnostjo pri obsežnih projektih. “Z našo najnovejšo posodobitvijo Active Insight,” je povedala, “ponujamo izboljšane možnosti vizualizacije, ki izpostavljajo ključne metrike sistema, ter uvajamo napredne funkcije spremljanja in zaščite. S prenovljenimi cenovnimi načrti omogočamo organizacijam, da še danes preizkusijo moč rešitve Active Insight.”

Poenostavljeno upravljanje naprav

IT ekipe v podjetjih in zunanji ponudniki upravljanja bodo imeli koristi od izboljšanega uporabniškega vmesnika Active Insight, ki je zasnovan z namenom izboljšanja preglednosti in obvladovanja velikega števila informacij. S prenovljenim pregledom in nadzorno ploščo je zdaj mogoče istočasno prikazati več sistemov in njihove statistike, pri čemer so informacije dopolnjene z jasnimi obvestili. Razširjene možnosti razvrščanja in filtriranja olajšajo sledenje in odpravljanje težav na osnovi posameznih kriterijev in naprav.

Proaktivna zaščita

Z novim sistemom spremljanja datotek v realnem času lahko Active Insight zazna in se takoj tudi odzove na sumljive vzorce dostopa, vključno s tistimi, ki jih povzročajo napadi izsiljevalske programske opreme. Ob zaznavi incidenta bo Active Insight takoj obvestil skrbnike, hkrati pa z možnostjo snemanja celotnega sistema še dodatno zmanjšal morebitno izgubo podatkov.

Brezplačno na treh napravah

Nova struktura cen Active Insight ponuja tri brezplačne licence z neomejenim dostopom do funkcij, kar omogoča temeljito oceno brez dodatnih stroškov. Ko organizacije načrtujejo razširitev, lahko preprosto dodajo dodatne licence za vsako dodatno napravo.

Več informacij o platformi Active Insight >


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Strežniki NAS Synology

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več