Digitalizacija
Poslovne rešitve
Mrežna oprema
18.10.2023 07:13

Deli z drugimi:

Share

Napredna mrežna oprema za vse potrebe

Danes je povezljivost ključnega pomena in prav zato je izbira prave mrežne opreme odločilna za uspešno delovanje tako domačih omrežij kot tudi poslovnih okolij.
Vir: Tech trade
Vir: Tech trade

Ruijie Networks je ugledno podjetje, ki je specializirano za najzahtevnejša mrežna okolja. Ne smemo pa pozabiti na njihovo podznamko Reyee, ki pokriva drug spekter uporabnikov in se osredotoča na ponudbo napredne Wi-Fi mrežne opreme, namenjene domačim uporabnikom ter malim in srednje velikim podjetjem.

S široko paleto izdelkov, enostavnostjo uporabe ter izjemno zavezanostjo varnosti in zasebnosti podatkov, sta Ruijie Networks in Reyee postavila nove standarde na področju mrežne opreme. Razkrili bomo, zakaj je prav Ruijie Networks prava izbira za najzahtevnejše mrežne izzive.

Varna in zanesljiva oprema

Ena od ključnih prednosti njihove opreme je izjemna enostavnost nastavitve in upravljanja, ne glede na to, ali se odločite za lokalno nastavitev ali upravljanje v oblaku. To omogoča hitro in učinkovito konfiguracijo sistema, kar je izjemno pomembno tako za začetnike kot tudi za izkušene sistemske administratorje.

Lokacija oblaka v EU je velika prednost

Poseben poudarek je tudi na varnosti in zasebnosti podatkov. Ruijie Networks ponuja lokacijo oblaka v Nemčiji, kar zagotavlja, da so vse zbrane informacije shranjene znotraj Evropske unije. Poleg tega ponuja brezplačno doživljenjsko uporabo svojega oblaka, kar pomeni, da vas ne bodo obremenjevali z nobenimi mesečnimi ali letnimi licenčnimi stroški.

Ruijie Networks se ponaša z enotno platformo, ki omogoča boljše ali primerljivo delovanje, kot ga premorejo konkurenčni ponudniki, kot je Ubiquiti, hkrati pa zagotavlja enostavnejše nastavljanje kot Mikrotik. To je izjemno koristno za vse sistemske administratorje, ki želijo doseči največjo učinkovitost in varnost v svojih omrežjih.

Dostopne točke, stikala, usmerjevalniki …

Med naborom opreme podjetja Ruijie Networks najdemo dostopne točke z giga omrežnimi priklopi in Wi-Fi 6 povezavo, ki je hitra in zanesljiva. Omenimo lahko dostopno točko Ruijie RG-RAP2260G, ki je kot nalašč za sejne sobe in dvorane ter omogoča priklop do kar 500 uporabnikov hkrati. Napaja se preko PoE, omogoča nadzor dostopa, zaščito pred vdori in še več.

Potem je tu profesionalni visokozmogljivi brezžični VPN usmerjevalnik Ruijie RG-EG105GW-X z zmogljivostjo 3000Mbps in dvopasovnim delovanjem. Giga porti na usmerjevalniku omogočajo hitro povezavo, s petimi antenami pa zagotavlja izredno močne Wi-Fi signale.

Nudijo tudi najrazličnejša stikala – tudi za podjetja, tovarne, izobraževalne ustanove, nadzorne sisteme … in tudi z možnostjo upravljanja preko Ruijie Cloud platforme, ki vam omogoča enostavno optimizacijo in upravljanje stikala kjerkoli in kadarkoli.

Možnosti je ogromno, vi morate le najti pravo rešitev za svoje potrebe.

Zdaj tudi v Sloveniji odlična podpora za stranke

Podjetje Tech Trade je nedavno pridobilo zastopstvo za Ruijie Networks in postalo njihov distributer z dodano vrednostjo (angl. VAD oziroma Value Added Distributor) za Adria regijo. To pomeni, da bodo za stranke njihovi izdelki v tej regiji zdaj lažje dostopni in podprti. Ruijie Networks bo prisoten na Adria Security Summitu (25. -26. oktober 2023) v Hali 1, razstavnem prostoru 9-1 in 10-1. Na tem dogodku bodo strokovnjaki iz podjetja Tech Trade na voljo za podporo strankam ter za predstavitev in razlago vseh funkcij in prednosti opreme Ruijie Networks.

Ruijie Networks in njihova podznamka Reyee predstavljata zanesljivo izbiro za vse, ki potrebujejo napredno mrežno opremo. Njihova kombinacija enostavnosti uporabe, varnosti podatkov ter odlične podpore strankam presega pričakovanja in jih uvršča med vodilne ponudnike na tem področju.

Več najdete na spletni strani www.techtrade.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
omrežna infrastruktura

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TechTrade Trzin
Za več informacij so vam na voljo pri TechTrade Trzin
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TechTrade Trzin? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več