Računalništvo, telefonija
17.06.2009 11:55
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Inovativne programske storitve za majhna podjetja

Podjetje Genis bo do konca leta majhnim podjetjem ponudilo inovativne programske storitve GEN4P za podporo sodobnemu poslovanju.
Podjetje Genis bo do konca leta majhnim podjetjem ponudilo inovativne programske storitve GEN4P za podporo sodobnemu poslovanju.

Genis d.o.o.

, vodilni ponudnik informacijskih rešitev in storitev za elektronsko poslovanje podjetij in javne uprave, je ob praznovanju 15-letnice delovanja, v skladu s krepitvijo storitvene dejavnosti, najavilo inovativne poslovne programske storitve za majhna podjetja. Nove storitve, ki jih Genis združuje v spletni programski zbirki GEN4P, so v celoti plod lastnega poslovnega in tehnološkega znanja. Majhnim podjetjem omogočajo celovito obvladovanje poslovnih procesov, od pisarniškega poslovanja, trženja in prodaje do obvladovanja projektov in finančnega vodenja.

V Genisu so pri načrtovanju in razvoju programskih storitev GEN4P upoštevali najpogostejše težave, ki nastopajo pri vodenju majhnih podjetij. To so pomanjkljiva urejenost postopkov in dokumentacije, zastareli finančni podatki ter pomanjkanje znanja in orodij za vodenje projektov, trženje in prodajo. „Programske storitve GEN4P so pisane na kožo majhnim podjetjem, saj temeljijo na izkušnjah iz našega poslovanja. Majhnim podjetjem smo tako omogočili, da z ureditvijo in poenostavitvami postopkov na preizkušen način izboljšajo delovanje na vseh ključnih področjih poslovanja,” je povedal Stane Štefančič, generalni direktor podjetja Genis d.o.o.

Glavna inovacija storitev GEN4P je, da za razliko od različnih poslovnih informacijskih sistemov, ki so trenutno na tržišču, podpira in tesno povezuje standardne delovne postopke. Majhna podjetja z uporabo teh storitev funkcionalno podprejo štiri ključna področja poslovanja, to so pisarniško poslovanje oziroma vodenje administrativnih postopkov, trženje in prodaja (CRM), vodenje projektov in delovnih nalogov ter vodenje prejetih in izdanih računov.

GEN4P sledi delovanju majhnih podjetij, ki za vodenje poslovnih knjig večinoma najemajo računovodske servise. Zato so v Genisu razvili tudi inovativen poslovni model, ki omogoča okrepitev in poenostavitev sodelovanja majhnih podjetij z njihovimi računovodskimi servisi prek neposrednega povezovanja storitev GEN4P s knjigovodskimi aplikacijami, kot so VASCO, Microsoft Dynamics NAV in druge.

Programske storitve GEN4P, ki jih bodo podjetja uporabljala prek spleta in za katere bodo plačevala mesečno naročnino, bodo po pričakovanjih na voljo jeseni.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več