Računalništvo, telefonija
18.09.2020 13:05
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

COVID točka za zaznavanje povišane telesne temperature

Merjenje temperature ob prihodu na delovno mesto ni več samo ena izmed možnosti – zdaj je postalo obvezno. Vlada RS je namreč sklenila, da bo treba ob vstopu v delovne prostore meriti temperaturo zaposlenih in obiskovalcev. Nikar ne skrbite – rešitev je na dlani! COVID točka za merjenje telesne temperature je nekaj, kar morate imeti. Zakaj?
Idealna rešitev za merjenje temperature ob prihodu na delovno mesto.
Idealna rešitev za merjenje temperature ob prihodu na delovno mesto.

Po mnogih napovedih nam jesenski meseci prinašajo izrazito poslabšanje COVID epidemiološke slike in odgovorni smo, da storimo vse kar je v naši moči, da zavarujemo sebe, svoje najbližje in sodelavce.

Ravno na delovnem mestu je preventiva najtežja, saj v relativno majhen prostor dnevno prihajajo ljudje iz vseh vetrov. Ne vemo, kje so bili, kaj so počeli in ali se držijo vseh priporočil.

Zato je pomembno, da preverimo stanje naših uslužbencev in obiskovalcev, že pred vstopom v naše prostore saj lahko le tako zagotovimo varno delovno okolje.

Kaj je COVID točka

COVID Točka se vzpostavi na vhodu (ali vhodih) v stavbo, kjer sistem s pomočjo termalne kamere v realnem času preverja temperaturo vstopajočega. V kolikor je ta povišana, sistem samodejno opozori na možnost okužbe. Na ta način boste zagotovili varnost vseh. Temperaturo lahko izmeri do 50 posameznikom v eni sami minuti.


Kaj potrebujete?

Sistem je sestavljen iz zmogljive kamere za razpoznavanje termo lastnosti mimoidočega, z dodatno kamero za spremljanje slike, stojala za kamero in računalnika z naprednimi algoritmi ter programsko opremo ki zagotavlja točnost izmerjenih podatkov do 0,5 stopinje Celzija. Sistem se lahko preko HDMI kabla priključi na katerikoli televizor ali monitor.

V VIDEU SI OGLEJTE, KAKO SISTEM DELUJE!

Sistem lahko postavite kamorkoli, montaža in osnovne nastavitve pa trajajo vsega skupaj 15 minut. Sistem vam dostavijo osebno in izvedejo tudi osnovno predstavitev in usposabljanje. Po želji uredijo tudi montažo in zagon.

Za več informacij, prospekt ali ponudbo pošljite povpraševanje po elektronski pošti, pokličite ali izpolnite spodnji obrazec.


ZASLON TELECOM D.O.O.

T: 01 563 4330

M: prodaja@zaslon-telecom.si


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več