Računalništvo, telefonija
20.08.2020 11:19
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super in ugodno električno kolo HIMO Z16

Električna kolesa so v zadnjih letih doživela pravi bum. Ne srečamo jih le po mestnih središčih, vse več jih uporablja tudi za izlete v naravo, rekreacijo in podobno.
Električno kolo HIMO Z16 je super izbira.
Električno kolo HIMO Z16 je super izbira.

Če električnega kolesa še nimate in razmišljate o takšnem, ki vam bo prav prišel predvsem za vožnjo po mestnih središčih, je tu zanimiva izbira.

Zložljivo električno kolo HIMO Z16, ki ga ponuja spletna prodajalna Cafago, vam bo zaradi svoje oblike najbolje služilo prav za vsakodnevno pot v službo ali krajši sproščen izlet po nezahtevnem terenu. Izdelano je iz aluminijeve zlitine in bo brez težav podpiralo do 100-kilogramskega kolesarja.

Z električnim kolesom HIMO Z16 boste dosegli največjo hitrost 25 kilometrov na uro, za to pa bo poskrbel 250W motor. Po uradnih specifikacijah boste v popolnoma električnem načinu lahko prevozili do 50 kilometrov. Ob vaši pomoči oziroma pedaliranju pa bi morala baterija zadostovati za do 80 kilometrov. Popolnoma prazno baterijo boste polnili 4-6 ur. Končen doseg pa je seveda odvisen od dejavnikov, kot so zunanja temperatura, klančine oziroma vzponi in podobno.

Električno kolo HIMO Z16 je na TEJ POVEZAVI zdaj na voljo za 586,49 evra, a le do konca meseca avgusta. Pi nakupu uporabite kodo CCZ16. Za izdelek tudi ne boste plačali ne poštnine ne carinskih dajatev (duty free), saj vam bo poslan neposredno iz skladišča v Evropi, ki se nahaja v Nemčiji.

Več informacij najdete TUKAJ, kjer lahko kolo tudi kupite.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več