Računalništvo, telefonija
Tablični računalniki
20.07.2022 13:40

Deli z drugimi:

Share

Grafična tablica za domače ustvarjalce za dobrih 30 evrov

Pametni telefoni so mojstri za vse. Z njimi lahko fotografiramo, urejamo, pišemo, brskamo, igramo igre, komuniciramo in še več. Naša domišljija je omejena le z zmogljivostjo telefona in njegovo delovno površino. Le-ta je lahko ovira za nekatere uporabnike, ki pogrešajo nekoliko večji zaslon. Rešitev so grafične tablice, s katerimi lahko povzdignete ustvarjalnost na višji nivo. Na TEJ POVEZAVI v času pisanja prispevka poteka akcijska ponudba, v kateri je grafična tablica Huion H430P na voljo za ugodnih 31,39 €.

Grafična tablica Huion H430P: glavne značilnosti

Grafična tablica H430P se lahko pohvali s podobnimi dimenzijami (135 gramov, 186,6 x 139,2 x 6,3 mm) kot mobilnimi telefoni, kar za uporabnike pomeni, da se bodo zelo hitro navadili na napravo. Hkrati pa bo njena uporaba udobna tudi pri daljši uporabi.

Tablica zaznava 4096 nivojev pritiska priloženega peresa, kar izboljša natančnost pri risanju ali igranju. Tehnologija EMR in brezbaterijsko pero PW201 sta združena za lažje delo, pri katerem ne potrebujete polnjenja. Ločljivost peresa 5080LPI vam omogoča svobodno izražanje in večjo osredotočenost na podrobnosti. Višja kot je vrednost, bolj podrobne spremembe je mogoče izvesti na vaših motivih.

Hitrost odzivnosti 233PPS zagotavlja takojšen odziv na premike peresa in tako uporabnikom omogoča gladko ustvarjalno izkušnjo. Grafična tablica Huion H430P ima 4 nastavljive tipke, s katerimi si lahko olajšate in pohitrite delo. Vsako tipko lahko poljubno nastavite na želeno bližnjico: razveljavi, kopiraj, zamenjaj čopič, prilepi in podobno.

Tablica je združljiva z Windows 7/8/8.1/10 in Mac sistemi 10.11.0 ali novejši. Grafična tablica H430P je dobra izbira za ustvarjalce, ki so na začetku svoje ustvarjalne poti. TUKAJ si lahko ogledate še več informacij. Prodajalec vam grafično tablico pošlje iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
grafične tablice


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več