Računalništvo, telefonija
01.02.2007 10:42

Deli z drugimi:

Share

Asbis postal distributer Toshibe v Sloveniji

Podjetje Asbis d.o.o. je sporočilo, da je postalo distributer Toshibinih prenosnikov v Sloveniji. Toshiba European Computer Systems je namreč razširil distribucijsko partnerstvo s podjetjem Asbis Enterprises, enim največjih distributerjev računalniške opreme v Evropi. Asbis Enterprises bo odslej prek svojih podružnic skrbel za distribucijo prenosnikov v vsej regiji Adriatik, poleg Slovenije torej še na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Bosni in Hercegovini, Makedoniji ter Albaniji. Dogovor z Asbisom je dopolnitev Toshibinega sodelovanja z obstoječimi distributerji v regiji in korak k še odločnejši rasti tržnega deleža v regiji Adriatik.

Asbis trenutno skrbi za distribucijo prenosnikov znamke Toshiba v drugih delih Evrope, Rusije, Afrike in Bližnjega vzhoda. Pripojitev regije Adriatik bo kupcem zagotovila prednosti Asbisovega poznavanja Toshibinih izdelkov in storitev.

“V zadnjem letu je Toshiba zabeležila povečano povpraševanje po njenih mobilnih izdelkih v regiji Adriatik, zato je širitev na te trge dobra poslovna odločitev,” je dejal Sandor van der Ham, regijski generalni direktor za jugovzhodno Evropo pri Toshibi. “Asbis ima uveljavljeno bazo potrošnikov, s katero se za Toshibo odpirajo nove možnosti na teh hitro rastočih trgih. Gre za logično dopolnitev naših obstoječih distribucijskih partnerstev v Evropi.”

“Lansko leto se je močno povečalo povpraševanje po prenosnih računalnikih v regiji Adriatik, ta trend pa se nadaljuje tudi letos. Ekonomski kazalci kažejo solidno rast, ki jo lahko pričakujemo tudi v prihodnje,” je povedal Alan Mitrović, podpredsednik za jugovzhodno Evropo pri Asbisu. “V partnerstvu s Toshibo bomo okrepili našo ponudbo prenosnikov z vodilnimi izdelki, namenjenimi širokemu krogu uporabnikov.”


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več