Računalništvo, telefonija
04.11.2006 11:32
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Olympusovih deset let v digitalni fotografiji

Pred desetletjem so le redki slišali za koncept digitalne fotografije. Danes pa si ljudje praktično ne morejo predstavljati življenja brez nje. Leta razvoja so minila bliskovito – izvirne ideje so se porajale izjemno hitro – in včasih enako hitro tudi ugasnile. Olympus sodeluje v tem razvoju že od samega začetka – uvajal je nove tehnologije, postavljal standarde za industrijo in dobro ocenil rastoče potrebe uporabnikov. Vsak nov koncept, vsaka najmanjša inovacija je nastala iz želje uporabnikom omogočiti kar najboljše fotografske izkušnje – in tako želijo pri Olympusu tudi nadaljevati.

Digitalna fotografija je od prvih korakov v sredi devetdesetih doživela čudežen razvoj. Ob 10. obletnici digitalne fotografije je Olympus svoja nova modela E-400 in µ 1000 opremil s tipali z 10 milijoni pikslov.

Eleganten in kompakten model µ 1000 z na vse vremenske razmere odpornim ohišjem iz nerjavečega jekla, opremljen s tehnologijo BrightCapture, omogoča kristalno čiste slike tudi pri šibki svetlobi in v neugodnih vremenskih razmerah. Naj bo dež ali sonce, 10 milijonov pikslov zagotavlja, da ne bo manjkala nobena podrobnost!

Zelo zmogljivi Olympus E-400 – najmanjši in najlažji D-SLR fotoaparat na svetu – zagotavlja izjemno natančne slike, ki jih omogoča 10 milijonov pikslov. Olympus E-400 temelji na standardu štirih tretjin, opremljen pa je s protiprašnim filtrom Supersonic Wave, ki zagotavlja varnost pred prahom pri uporabi zamenljivih objektivov standarda štirih tretjin in drugega pribora.

Olympus, opto-digitalni specialist bo še naprej veliko vlagal v raziskave in razvoj, saj želi ohraniti svoj vodilni položaj na področju digitalne fotografije. Poseben poudarek bo posvetil standardu štirih tretjin – v sodelovanju s svojimi standardnimi partnerji.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več