Računalništvo, telefonija
23.09.2006 07:47

Deli z drugimi:

Share

PC Magazine: Lexmark X7350 je najboljši pri vsakodnevni uporabi

Priznana računalniška revija PC Magazine je na svojem preizkusu “Real World Testing” (op. testiranje v običajnih pogojih) nagradila Lexmarkovo večopravilno napravo X7350 z najžlahtnejšo lovoriko med multifunkcijskimi napravami z nizko ceno.

Na testiranju so sodelovali tudi naslednji proizvajalci s svojimi večopravilnimi napravami: Brother z MFC-5440CN, HP-jev Officejet 4315 AIO ter Samsung s svojim SCX-4100.

Glede na to, da je večina večopravilnih naprav namenjena domačim okoljem ali manjšim podjetjem, so pri reviji PC Magazine ocenjevali predvsem vlogo večopravilne naprave kot osebnega tiskalnika v večjem pisarniškem okolju. Med ključnimi dejavniki so tako upoštevali nizko ceno, samostojno faksirno enoto ter samodejni podajalec dokumentov.

Naprave so testirali glede hitrosti in kakovosti izpisa, skeniranja ter kopiranja dokumentov. V PC Magazine so zapisali, da je Lexmark X7350 med preizkušenimi napravami najboljši, saj ponuja največ raznolikih možnosti ter se odlikuje s hitrostjo in kakovostjo izpisanih dokumentov. Prav tako je tudi najhitrejši med tremi preizkušenimi barvnimi večopravilnimi napravami.

Lexmark X7350 poleg vseh pisarniških opravil nudi tudi možnost tiskanja fotografij, vse to pa opravlja s poslovno zgledno hitrostjo do 25 črno- belih in do 19 natisnjenih barvnih strani v minuti. Hkrati je na voljo tudi funkcija za neposredno tiskanje fotografij iz digitalnih fotoaparatov, tako imenovani PictBridge. Zaradi samodejnega podajalca dokumentov, lahko naprava obdela (faksira ali kopira) 50 strani brez posega uporabnika.

“S priznanjem, ki nam ga je podelila revija PC Magazine smo zelo zadovoljni. Verjamemo, da se v običajnih delovnih okoljih Lexmark X7350 odlično odreže in uporabnikom nudi zanesljivo delovanje in kakovosten izpis dokumentov, s čimer pripomore tudi k njihovi produktivnosti,” je povedal Najib Bahous, Lexmarkov podpredsednik in vodja oddelka potrošniških tiskalnikov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več