Računalništvo, telefonija
07.09.2016 15:55

Deli z drugimi:

Share

NiceLabel izbran med nacionalne prvake za Evropsko poslovno nagrado )

NiceLabel (krovno podjetje skupine je Euro Plus d.o.o.), eden vodilnih globalnih ponudnikov programskih rešitev za označevanje s črtno kodo in RFID, je bil v sklopu European Business Award (EBA), največjega evropskega poslovnega tekmovanja, izbran v skupino 13 slovenskih podjetij, ki se bodo potegovala za glavno nagrado EBA 2016/17. Temeljni namen EBA je podpirati razvoj močne in uspešne evropske poslovne skupnosti.
NiceLabel izbran med nacionalne prvake za Evropsko poslovno nagrado )
NiceLabel izbran med nacionalne prvake za Evropsko poslovno nagrado )

NiceLabel je bil imenovan za nacionalnega prvaka 2016/17 v tekmovanju EBA, ki spodbuja poslovno odličnost in dobre prakse v evropski poslovni skupnosti. V projekt, ki poteka pod pokroviteljstvom svetovalnega podjetja RSM in ob podpori poslovnih, akademskih in političnih voditeljev iz vse Evrope, je bilo letos vključenih prek 33 tisoč podjetij iz 34 držav.

V prvem koraku tekmovanja je neodvisni panel ocenjevalcev EBA iskal uspešna podjetja, ki sledijo temeljnim načelom EBA (inovativnost, etičnost in uspešnost), in med nacionalne prvake izbral NiceLabel ter dvanajst drugih slovenskih podjetij (Agito, ALTA Skladi, Datalab, Europlakat, Gostol TST, LUMENIA, M SORA, Računovodski servis Zeus, Replika Group, Seven Refractories, TRO- rezalna orodja, Unija). V drugem koraku bodo neodvisni ocenjevalci izbrali najboljše v vsaki skupini, vzporedno pa bo potekalo še javno glasovanje na spletni strani EBA.

“Čestitke ob izboru med nacionalne prvake, ki delujejo po načelih inovativnosti, etičnosti in uspešnosti in so osrednjega pomena za uspešno izgradnjo močne evropske poslovne skupnosti podjetij,” je dejal Adrian Tripp, generalni direktor European Business Awards.

“Nagrada EBA se je uveljavila kot nagrada za najbolj dinamična evropska podjetja in veseli smo najnovejšega naziva, ki skupaj z že prejetimi nagradami za hitro rast in članstvom v mreži ELITE potrjuje našo predanost odličnosti, zadovoljstvu kupcev, inovacijam in nenehnim izboljšavam,” je poudaril Chris Walsh, generalni direktor skupine NiceLabel. Še naprej se bomo osredotočali na NiceLabelovo poslanstvo, kupcem in partnerjem omogočati ustvarjati in ohranjati vrednost na podlagi najučinkovitejših procesov označevanja po načelu ‘naredite več, hitreje, z manj’”.


Več informacij o Evropskih poslovnih nagradah je na voljo na spletni strani www.businessawardseurope.com.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več