Aplikacije in dodatni programi
05.07.2022 07:33

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (43. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Three Kingdoms: Hero Wars

Cena: brezplačno

Three Kingdoms: Hero Wars je mobilna “gacha” igra. Igralci oblikujejo ekipo junakov različnih razredov, ob začetku igranja pa je na seznamu več kot 100 junakov. Boj je povsem standarden, v katerem postavite svoje junake, uporabite njihove sposobnosti in premagujete zlobneže. V igri je zgodba, ki jo lahko igrate, zavezništva, ki se jim lahko pridružite s prijatelji in precej spodobna umetniška dela. V veliki meri se igra Three Kingdoms: Hero Wars zanaša na običajno formulo gacha, vendar na srečo to počne dobro.

Prenos iz Google Play trgovine!

Qlate

Cena: brezplačno / $2.49

Qlate je kombinacija beležnice in kalkulatorja. Beležnica je precej preprosta. Lahko si delate zapiske, zapisujete ideje ali celo vodite sezname. Pri kalkulatorju je zadeva nekoliko bolj zapletena. S tem lahko počnete precej stvari, od akademskih stvari, do izračunavanja drugih stvari. V tem pogledu Qlate vsekakor ni povprečna aplikacija za kalkulator. Aplikacija je brezplačna z oglasi, za 2,49 dolarja pa lahko kupite različico Premium. To je vsekakor uporabno, če mislite redno uporabljati aplikacijo.

Prenos iz Google Play trgovine!

My Cat

Cena: brezplačno

My Cat je simulator hišnih ljubljenčkov, v katerem vzgajate mačko. Mačko dobite kot majhnega mucka in jo oz. ga nato vzgojite. Na voljo je več kot 40 pasem mačk. Sestavljena je predvsem iz mini iger, v katerih se igrate z mačkom in se preprosto družite. Igralci lahko celo posnamejo AR selfije s svojimi mačkoni. Obstaja tudi nekaj družabnih elementov. Lahko obiščete prijatelje in se skupaj igrate z živalmi. To je simpatična, družini prijazna igra. Preden otrokom dovolite igranje, poskrbite, da z geslom zaščitite svoj račun Google Play, saj so na voljo nakupi v aplikacijah.

Prenos iz Google Play trgovine!

Pluma RSS Reader

Cena: brezplačno / $2.99 / $2.49 na mesec / $39.99

Bralnik RSS Pluma je čist, minimalen bralnik RSS. Deluje kot številni drugi bralniki RSS, le da ima ta nekaj dodatnih funkcij. Na voljo so vam opozorila na podlagi ključnih besed, seznam za poznejše branje, da lahko nadoknadite stvari, ki vas zanimajo, podpira pa tudi aplikaciji Pocket in Instapaper. Ni nujno, da bo to za vas idealna aplikacija, vendar je vseeno kvaliteten bralnik RSS in vsi vemo, kako delujejo. Plačate lahko 2,99 dolarja za odstranitev oglasov in nekaj funkcij ali naročnino, ki omogoča na primer sinhronizacijo računa. Cena 39,99 USD za vedno odklene vse funkcije.

Prenos iz Google Play trgovine!

Jurassic World Primal Ops

Cena: brezplačno

Jurassic World Primal Ops je “top-down action-adventure” igra. Naloga igralcev je, da potujejo po svetu igre in rešujejo dinozavre. Usposobljeni ste za skrbnika dinozavrov, zato ujeti dinozavri postanejo tudi vaši spremljevalci v boju. To je v bistvu igralna zanka. Borite se proti lovcem in drugim zlikovcem, lovite dinozavre in raziskujete svet. Izdaja je bila nekoliko težja. Upravljanje je nekoliko okorno in nekateri gumbi se odzivajo zelo počasi. Vsekakor ima igra potencial, da bi bila dobra, vendar bomo morali počakati, da vidimo, ali bodo razvijalci lahko stvari nekoliko izboljšali.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več