Aplikacije in dodatni programi
13.04.2021 16:48
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

NBA Ball Stars

Cena: brezplačna

NBA Ball Stars je arkadna “match-three” igra, ki bazira na starih dobrih puzlah. Igralci igre zbirajo zvezdnike lige NBA, gradijo ekipe in se merijo z ostalimi igralci. Omenjeni “match-three” mehanizem omogoča sestavo različnih kombinacij potez, ki prinašajo točke. V bistvu je zelo preprosto, zmagate, če imate več točk. NBA Ball Stars je unikatna transformacija igre tipa Candy Crush. Igra v trenutni fazi funkcionira dobro, obstaja pa še nekaj hroščev, ki jih je potrebno odpraviti.

Prenos iz Google Play trgovine!

Wateria

Cena: brezplačna

Wateria je zanimiva in predvsem uporabna aplikacija za vse tiste, ki se radi ukvarjate z vrtnarstvom. Glavna funkcija Waterie so opomniki, ki uporabnika spomnijo, kdaj je potrebno zaliti kakšno rožo ali rastlino. Nastavimo si lahko več med seboj ločenih opomnikov, da vsem rastlinam nudi ravno pravšnjo količino vode. Aplikacija med drugim nudi tudi merilnike temperature, podatke o količini potrebne vode in informacijo, ali rastlina potrebuje gnojilo. Sam uporabniški vmesnik je dokaj enostaven, aplikacija je brezplačna in brez “in-app” nakupov ali oglasov.

Prenos iz Google Play trgovine!

Throne of the Chosen

Cena: brezplačna

Throne of the Chosen je simulacijska igra z nekaj solidnimi elementi. Igralec prevzame nadzor nad mestom, v katerem upravlja s financami in podobnimi stvarmi. Vsebinsko se igra vrača v čas grške mitologije, kar pomeni, da boste verjetno prepoznali kakšno ime ali dve. Del igre je tudi boj, ki pa je preprost AFK stil, v katerem zgolj pošljemo vojsko in potem poberemo nagrade. Throne of the Chosen je zelo enostavna igra za igranje. Torej tisti, ki iščete večji izziv, iščite naprej.

Prenos iz Google Play trgovine!

Microsoft Whiteboard

Cena: brezplačna

Microsoft Whiteboard je orodje za kreiranje prezentacij. Aplikacija je uporabna na različne načine, recimo za sestanke, izobraževanja, ali preprosto za “brainstormanje”. Kot pove že samo ime dobi uporabnik prazno “tablo”, na katero lahko po želji riše, piše in uporablja dodatne funkcionalnosti. Trenutno je to še vedno zgodnja verzija aplikacije, ki je na voljo zgolj za izobraževalne in službene račune. Smo pa skoraj prepričani, da bo Microsoft z naslednjimi posodobitvami poskrbel za razširitev aplikacije.

Prenos iz Google Play trgovine!

Slashy Camps

Cena: brezplačna / $0.99 / 0,83 evra

Slashy Camp je najnovejša igra razvijalcev Blue Wizard Digital, ki so se že proslavili s popularnima igrama Friday the 13th: Killer Puzzle in Slayaway Camp. Kot lahko vidimo v spodaj priloženem videu gre za “runner” igro z mehaniko Slayway Camp. Zelo po domače povedano se igralec s svojim likom tako dolgo premika in uničuje stvari, dokler zmore. Igra vsebuje številne pasti, ki se jih moramo izogibati, da bi pridobili čim več točk, s katerimi postanemo močnejši. Brezplačna verzija igre vsebuje oglase, ki lahko igro malce upočasnijo, medtem ko je vse ostalo precej solidno.

Prenos iz Google Play trgovine!

Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več