Aplikacije in dodatni programi
10.05.2022 09:42

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (36. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Gigantosaurus Dino World

Cena: brezplačno

Gigantosaurus Dino World je otroška mobilna igra z dinozavri v glavni vlogi. V osnovi gre za sestavljanko s številnimi mini igrami, ki otroke zabavajo na različne načine. Na voljo je več dinozavrov, s katerimi se lahko igrate in jih prilagajate po svoje. Gledano v celoti igra ni slaba za otroke, je pa za odrasle nekoliko počasna. Za odklepanje stvari so na voljo nakupi v aplikaciji, ki jih ne maramo preveč kajne? Prepričajte se, da je vaš Google Play račun zaščiten z geslom, vse drugo bi moralo biti v redu.

Prenos iz Google Play trgovine!

Console Launcher

Cena: brezplačno / $4.99

Console Launcher screenshot

Console Launcher je elegantna zamisel, ki bo morda bolj uporabna nekoliko kasneje kot zdaj. To je zaganjalnik začetnega zaslona, namenjen posebej za naprave s priključenimi igralnimi kontrolerji. Privzeto deluje v krajinskem načinu, v celoti podpira kontrolerje in celo uporabniški vmesnik je optimiziran za uporabo kontrolerja. Aplikacija je videti kot poenostavljena različica uporabniškega vmesnika konzole Nintendo Switch. Ima nekaj hroščev in je bila predstavljena z napako, ki je znižala njeno oceno v Google Play trgovini, vendar je bila ta že popravljena.

Prenos iz Google Play trgovine!

Influent

Cena: brezplačno / in-app nakupi

Influent screenshot

Influent je izobraževalna mobilna igra, ki pomaga pri učenju novih jezikov. V aplikaciji so že na voljo francoščina, italijanščina in korejščina, več jezikov pa je na voljo z nakupi v aplikaciji. Gre za edinstveno vrsto igre. Igralci se znajdejo v okolju, v katerem lahko interakcijo vzpostavijo praktično z vsem. Igra vam prikaže vsak predmet v izbranem jeziku in vam pomaga pri učenju jezika z neposredno interakcijo s predmeti. Za to, kar želi aplikacija narediti, ni slaba, dodatni jeziki pa niso tako dragi.

Prenos iz Google Play trgovine!

Lover

Cena: brezplačno / $59.99 na 3 mesece / $119.99 na leto / $249.99 za enkratni znesek

Lover je aplikacija za izboljšanje spolnega življenja brez tablet ali operacije. Pomaga pri težavah, kot so nizka želja, težave pri doseganju vrhunca, prehitro doseganje vrhunca, erektilna disfunkcija in številne druge težave. Da, to je aplikacija za samopomoč. S tečaji in dejavnostmi usposablja ljudi za bolj aktivno in zadovoljivo spolno življenje. Seveda to ni najbolj prijetna tema za pogovor, vendar se zdi, da aplikacija vsebuje nekaj dobrih nasvetov.

Edina pomanjkljivost je cena. Zahteva 59,99 dolarja na 3 mesece, 119,99 dolarja na leto ali 249,99 dolarja za doživljenjsko članstvo. Vendar je lahko spolna terapija precej dražja, zato je to lahko ugodna ponudba, odvisno od tega, koga vprašate.

Prenos iz Google Play trgovine!

Nova: Iron Galaxy

Cena: brezplačno

Nova Iron Galaxy screenshot 2022

Nova: Iron Galaxy je vesoljska strateška igra. Zgodila se je velika supernova, ki je povzročila veliko zmedo. Ta kaos poskušate izkoristiti v svojo korist, predvsem za gradnjo ladje, gradnjo baze, sklepanjem prijateljstev in raziskovanjem galaksije. Prav tako boste poskušali izvedeti več o supernovi, ki je vse razstrelila. To je precej obsežna in globoka igra. Mehanike se je precej preprosto naučiti. Na žalost se zdi, da je ob izidu prišlo do težav s povezljivostjo, vendar bodo razvijalci to verjetno odpravili.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več