Aplikacije in dodatni programi
31.12.2021 11:36

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (21. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Graffiti Smash

Cena: brezplačno

Graffiti Smash je igra “gacha” z lepo bojno zasnovo. Igralci po zaslonu premetavajo like in s tem barvajo bojišče. Barvanje bojišča odklene različne učinke, ki vam dajejo prednost v boju. Igra ima spletni način “PvP” in spletni način “co-op”, tako da lahko igrate z ostalimi igralci ali proti njim. Na voljo je tudi komponenta mirovanja, s katero lahko pridobite plen, ko ste brez povezave. Pozitivno je, da je Graffiti Smash vsekakor nekaj malce drugačnega. Po drugi strani pa se po določenem času začne vse skupaj nekoliko ponavljati. To ni nova igra, vendar je prvič izšla v angleščini.

Prenos iz Google Play trgovine!

eBooks American Red Cross screenshot 2021

eBooks: American Red Cross

Cena: brezplačno

eBooks: American Red Cross je najnovejša aplikacija ameriške neprofitne organizacije. Gre za “on-the-go” elektronski bralnik, ki vsebuje različne priročnike Rdečega križa. Preberete lahko priročnike in se seznanite s tem, kaj storiti v nujnih primerih. V aplikaciji si lahko ogledate tudi videoposnetke, rešujete kvize in opravljate druge dejavnosti, da se lahko še naprej ukvarjate s svojim delom. Da, gre za izobraževalno aplikacijo, vendar lahko ljudje, ki se radi pripravijo na izredne razmere, v njej najdejo veliko koristnih informacij.

Prenos iz Google Play trgovine!

Nobodies: After Death

Cena: brezplačno / do $9.99

Nobodies: After Death je igra puzel. Igralec ima vlogo čistilca v vladni agenciji. Vaša naloga je, da odstranite sankcionirane zadetke, tako da nihče ne bo vedel, da ste bili tam vi ali druga oseba. Uganka je ugotoviti, kaj je treba očistiti. Za večino težav je na voljo več rešitev, več kot 100 ročno narisanih prizorov na devetih ravneh in dejanska zgodba, ki ji lahko sledite. Igra Nobodies: After Death je nekoliko kratka, sicer pa je zabavna.

Prenos iz Google Play trgovine!

L Launcher screenshot

L Launcher for Wear OS

Cena: brezplačno

L Launcher je nekaj malce drugačnega v našem tedenskem pregledu. Gre za zaganjalnik za Wear OS, ki je trenutno v alfa različici in je precej zanimiv razvojni dosežek. Operacijski sistem Wear OS ni odprtokoden, kot pravi Android, zato primanjkuje dobrih zaganjalnikov za vse pametne ure. L Launcher ima nekaj dostojnih funkcij, vključno s korenskimi funkcijami, če se odločite za to pot. Seznam je zelo obsežen, zato vam priporočamo, da si ogledate uradno spletno mesto, ki ga najdete na povezavi spodaj in izveste več. Trenutno je aplikacija v alfa različici, zato lahko tisti, ki bodo poskusili, najdejo nekaj napak.

Prenos iz Google Play trgovine!

Cut the Rope: Blast

Cena: brezplačno

Cut the Rope Blast je naslednja igra v franšizi, ki je pa je ni izdal ZeptoLab. Dejstvo je, da je v tej igri Om Nom, vendar tokrat v sestavljanki. Igranje je zelo podobno tistemu, kar bi lahko pričakovali. Ujemite oblike, da bi počistili ploščo. Na voljo so tudi različni pripomočki, ki olajšajo delo. Nekatere druge funkcije vključujejo način sodelovanja, dnevne nagrade in številne stopnje za igranje. To je pravi ubijalec časa, vendar je družini prijazena z dostojno izvedbo.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901