Računalništvo, telefonija
Igre
19.02.2024 07:30

Deli z drugimi:

Share

4 Android aplikacije, ki jih ta teden ne smete zamuditi (100. del)

Predstavljamo vam 3 igre in eno aplikacijo, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme.

Potion Permit

Cena: $6.99

Vedno pogosteje se srečujemo z novimi Android igrami, ki so zgolj kopije neodvisnih konzolnih in računalniških iger izpred nekaj let. Te igre so pogosto nekoliko cenejše od izvirnih izdaj in imajo posebne prilagoditve, da bolje delujejo na telefonu. Potion Permit nadaljuje ta znani trend in prinaša odprto simulacijsko RPG igro na Android za približno polovico cene različice za Steam. Cilj igre je postati najboljši kemik naokoli, kuhati eliksirje, zdraviti bolezni in še bi se kaj našlo.

Če iščete mobilne igre z nekoliko več vsebinske globine, je Potion Permit vreden preizkusa. Poleg tega je brez večjih napak in s spodobnim mobilnim upravljanjem.

Prenos iz Google Play trgovine!

Wytchwood

Cena: $4.99

Wytchwood je še ena premium igra z gotskim in pravljičnim ozadjem. V igri igrate kot skrivnostna gozdna čarovnica in raziskujete misteriozno pokrajino, zbirate čarobne sestavine in pripravljate uroke. Najbolje od vsega pa je, da lahko tudi izrekate sodbe različnim pravljičnim likom, ki vam prekrižajo pot. Z odlično zgodbo in številnimi izzivi je to igra, ki se zdi prav enako stabilna in prijetna, kot tista, ki jo po istim imenom najdete na platformi Steam.

Trend visokokakovostnih iger za Android, ki se je začel leta 2023 in upamo, da se bo nadaljeval leta 2024, je zagotovo navdušil marsikaterega ljubitelja mobilnih iger. Kljub vsemu se je Wytchwood med testiranjem portala Android Authority dvakrat sesul, vendar se je po ponastavitvi zdelo, da se igra lepo igra.

Prenos iz Google Play trgovine!

Devil Slayer

Cena: Brezplačno z “in-app” nakupi

Če pogledamo ime igre in samo obliko ženskega lika na sprednji strani, je videti kot poceni ponaredek igre Demon Slayer, se strinjate? Gre za tipično RPG igro s tematiko demonov in hudiča, ki spominja na eno bolj znanih anime risank, vendar ima zelo malo za ponuditi. Pozitivno je to, da ima dobro grafiko in bi lahko bila spodobna igra za zapravljanje časa, le zavedati se je potrebno, da je to le še ena v vrsti “flash IDLE iger”. Ne glede na vse se vsaj zdi, da je precej brez napak in ima zabavno estetiko, ki se razlikuje od mnogih drugih “idle RPG-jev”, ki ste jih verjetno igrali.

Prenos iz Google Play trgovine!

Google Gemini

Cena: Brezplačno z “in-app” nakupi

Google Gemini je povsem nova Googlova AI izkušnja v obliki aplikacije. Gre v bistvu za zamenjavo Asistenta in moramo priznati, da v nekaterih pogledih deluje veliko bolje. Ne le, da je Gemini pametnejši, temveč je tudi bolj odziven. Kljub temu je to še vedno zgodnja verzija in verjetno ne bo tako stabilna kot prvotni Google Assistant. Glede na to, da morate za namestitev Geminija odstraniti Asistenta, priporočamo, da to storite z nekaj previdnosti, vsaj dokler aplikacija ne bo na voljo nekoliko dlje časa. Če imate rezervno napravo ali preprosto ne uporabljate Asisstanta dovolj, da bi vas skrbela njegova odsotnost, je to vseeno edinstvena izkušnja, ki jo je vredno preizkusiti in ima velik potencial.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije android Android 13


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več