Življenjski slog
07.07.2023 07:00

Deli z drugimi:

Share

Poceni laserska libela za domače mojstre

3D laserska libela KKmoon lahko prikaže vidne laserske horizontalne in vertikalne črte za samodejno izravnavo, ločeno ali istočasno. Zagotavlja natančne horizontalne in vertikalne podatke za notranje gradbeno izvajanje in kalibracijo. Upravljanje je izredno enostavno, multifunkcijska libela pa že v imenu nakazuje, da gre za vsestransko napravo. Uporabili jo boste lahko za postavitev talnih ploščic, oblaganje sten, tapetiranje, šabloniranje, zaključno mizarstvo, postavitev sten in namestitev pregrad. Vse to lahko dobite na TEJ POVEZAVI za ugodnih 45,99 €. 

Glavne značilnosti

Multifunkcijska 3D laserska libela ali vodna tehtnica z 12 laserskimi linijami, samonivelirnim sistemom, prilagodljivostjo in stabilnostjo poskrbi za izredno natančnost v vsaki situaciji ne glede na zahtevnost projekta.

Priložen je stenski nosilec, ki ga lahko enostavno pritrdite na talne ploščice, stenske nalepke in strope, z naklonom do 6 mm. Stenski nosilec ima 360° vrtljivo podlago in je opremljen z mehanizmom za prilagajanje nastavitev, zaradi česar lahko 3D libela hitro opravi svojo nalogo. S stojalom lahko nastavljate delovno višino stroja po vaših merah. 3D libela KKmoon je odporna na vodo in prah, kar pomeni, da jo lahko uporabljate zunaj ali v notranjih prostorih.

Multifunkcijska libela je opremljena s funkcijo samopreizkusne kalibracije, samodejno izravnavo ≤4°, če pa je kot večji od 4°, vas bo na to opozorila libela s piskom in slikovno signalizacijo. Na voljo je tudi aplikacija, s katero lahko nadzorujete delovanje libele. Slednjo lahko nadzorujete tudi z daljinskim upravljalnikom. Priložena je tudi škatla za lažje shranjevanje in prenašanje po delovnih prostorih.

Več informacij TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več