Življenjski slog
27.07.2022 09:24

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv robotski sesalnik za manj kot 170 evrov

Konec je časov, ko je bil robotski sesalec in njegova pametna tehnologija dostopen le za izbrano skupino ljudi, ki jim visoka začetna naložba ni predstavljala težav. Danes se z zelo hitrim razvojem in pestro konkurenco bije močan boj, kar za kupce pomeni veliko izbire, hiter napredek programske in strojne opreme in nižje cene. Dokaz tega smo zasledili na TEJ POVEZAVI, kjer poteka akcijska ponudba za robotski sesalnik Liectroux M7S Pro. V času pisanja prispevka ga lahko dobite že za ugodnih 165,49 €.

Robotski sesalnik Liectroux M7S Pro: glavne značilnosti

Robotski sesalnik Liectroux M7S Pro je opremljen z brezkrtačnim motorjem z visoko hitrostjo vrtenja, ki proizvede sesalno moč do 4000 Pa. Kljub visoki zmogljivosti pa sesalnik ne proizvede veliko hrupa. Za učinkovito sesanje poskrbi plavajoča sredinska krtača, dinamične stranske krtače in prožna kolesa, ki lahko premagujejo skoraj vsako oviro, tudi prag, ki je nižji od 1,5 cm v višino.

Liectroux M7S Pro krmili s pomočjo inteligentnega čipa in različnih senzorjev, kar mu omogoča samodejno kreiranje zemljevida za celotno hišo. Na voljo so različni načini čiščenja: način cik-cak, U-obrat vzdolž stene, način čiščenja s fiksno točko, čiščenje po urniku. Poleg sesanja pa lahko robotu ukažete, da tudi pomije. Kapaciteta rezervoarja za vodo je 200 ml.

Robotski sesalnik Liectroux M7S Pro lahko nadzirate preko namenske aplikacije in preko glasovnih pomočnikov Alexa in Google Home. Vgrajena baterija 4400 mAh zagotavlja dovolj energije za čiščenje velikega gospodinjstva. Robot se samodejno vrne na polnilno postajo po končanem čiščenju ali pri prazni bateriji.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam robotski sesalnik pošlje iz evropskega skladišča.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki robotski pomivalci tal


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več