Avtomoto
Življenjski slog
12.09.2023 09:00
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zložljivo kolo Engwe C20 Pro znižano na 950 €

Električna kolesa so v zadnjih letih postala izjemno privlačna opcija za vse, ki iščejo priročen, a trajnosten način prevoza. Priljubljena so med mestnimi prebivalci, rekreativnimi kolesarji in celo med tistimi, ki iščejo bolj ekološke možnosti potovanja. ENGWE C20 Pro je prav takšno e-kolo, ki je namenjeno zagotavljanju udobja, funkcionalnosti in varnosti. Na TEJ POVEZAVI je lahko vaš za 949 € s pomočjo akcijske kode EWCP3.

Če pa boste uporabili PayPal kot plačilno sredstvo, boste dobili še dodatnih 10 € popusta. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Z močnim 250-vatnim elektromotorjemin baterijo 36V 15,6AH je ENGWE C20 Pro odlično kolo za mestne vožnje in enostavno premagovanje vsakodnevnih poti. Baterija, ki jo lahko hitro napolnite, vam bo služila tudi dolgo časa, odvisno od vaše uporabe. Kolo je izjemno lahko in ga je možno v dveh preprostih korakih zložiti, kar omogoča lažje shranjevanje v prtljažniku avtomobila ali v majhnem stanovanju.

Za varnost in udobje je kolo opremljeno z visoko svetilno prednjo lučjo, LED zaslonom, prilagodljivim blažilnim sedežem in odsevnim trakom na zadnjem delu. Sistem 7-stopenjskega prestavljanja in pnevmatike, odporne proti predrtju, zagotavljajo gladko vožnjo na različnih terenih, medtem ko prednje in zadnje mehanske disk zavore zagotavljajo odlično zavorno zmogljivost.

Več o e-kolesu TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več